Brutale snotneus duwt een brandweerman opzij om een tankstation te overvallen. De gerechtigheid arriveerde spoedig!

Geen categoriejul 15 2015, 20:00
Deze brandweerman knippert even met z'n ogen als hij opzij wordt geduwd door een jong schoffie. Maar de verbijstering duurt gelukkig niet lang!
Een nietsvermoedende brandweerman die alleen even kwam tanken, had onverwachts ineens de middag van z'n leven. Terwijl hij in de rij staat om af te rekenen, krijgt hij ineens een beuk in z'n zij. De man kijkt verbaasd om zich heen, en zit dan dat een jonge gangster naast hem staat die ook maar is begonnen met het tankstation te beroven.
Waar de boef alleen niet op had gerekend, is dat de brandweerman ook een marinier en een worstelaar is geweest. Dus hij neemt drie seconden om het gevaar te analyseren, komt tot de conclusie dat de jongen veel te brutaal is voor z'n leeftijd. En wham!
Vervolgens hoeft de politie alleen de jongen nog maar van de marinier over te nemen. Klaar is Kees!
[video width="640" height="360" mp4="http://www.dagelijksestandaard.nl/wp-content/uploads/2015/07/MUST-SEE-VIDEO-A-Mansfield-firefighter-takes-down-an-armed-robber-Boom.mp4"][/video]
.
De jeugdige overvaller denkt de volgende keer hopelijk wel twee keer na voordat hij een tankstation probeert te overvallen...
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten