Deze fan wil zo graag een Tour de France-souvenir, dat hij met een prachtige snoekduik de straat over vliegt

De toeschouwer wil zó graag een tastbare herinnering aan de Tour de France, dat hij letterlijk bereid is om waarschijnlijk de grootste waaghalsactie van zijn hele leven uit te voeren.

De legendarische Tour de France is een begrip over heel de wereld. Dus als de Tour dan eindelijk een keertje in Nederland is, dan moet je er natuurlijk wel bijzijn om een goed verhaal te hebben, later voor je kleinkinderen. En voor het geval ze je niet geloven: je kan maar beter ook zorgen dat je een tastbare herinnering aan die dag houdt, om te kunnen overleggen als bewijs aan je nageslacht.

Dus toen deze man stond opgesteld langs het parcours terwijl het peloton door Rotterdam reed, was hij paraat. En ineens: ja hoor. Een renner neemt een slok water uit een bidon en gooit de plastic fles het fietspad op. De dolgelukkige man twijfelt geen seconde en weet wat hij moet doen om de drinkbeker te bemachtigen. Hij zet het op een hollen richting de weg, waant zich op een duikplank in een zwembed en voert dan de allergevaarlijkste move uit waarschijnlijk z’n hele leven uit:


.

En dan: hoera! De bidon is stevig in de armen geklemd. Zo, die kan de prijzenkast in!

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

1 reactie

  1. V.K.

    -Geweldig, een flesje ter waarde van 5 cent staat straks in de woonkamer van deze man te pronken, als je er naar vraagt, dan blijkt zo’n op het oog waardeloos object een trofee van persoonlijk onschatbare waarde te zijn waar een verhaal van heldenmoed achter zit.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.