Deze puppy zat onder de vieze teer. Toch gaat hij een prachtige toekomst tegemoet

Wat een miraculeuze redding!

Deze drie maanden oude pup werd gevonden langs de kant van de weg. Niet alleen zag hij er zeer uitgehongerd uit, hij zat ook nog eens onder de teer! Waarschijnlijk was het arme beestje ergens op een bouwplaats in een pot teer gevallen, of misschien was hij het slachtoffer geworden van hondenhaters…

Screen Shot 2015-07-03 at 10.47.28

Koolteer is een giftige substantie die in Nederland verboden is, maar helaas voor dit hondje wordt er in India – waar het diertje vandaan komt – nog volop van het goedje gebruikgemaakt. Doordat hij helemaal was bedekt, kon hij nauwelijks bewegen en was hij op sterven na dood.

Screen Shot 2015-07-03 at 11.09.50

Toen kwamen de dierenliefhebbers van Animal Aid in actie. In deze prachtige video is te zien hoe zij deze puppy met vereende krachten schoonmaken. Ze schrobben net zo lang totdat hij weer vrolijk kan spelen en rondrennen.

Screen Shot 2015-07-03 at 11.11.09

 

Wat een fantastische actie van deze dierenredders! Dankzij hun werk gaat dit superschattige hondje een prachtige toekomst tegemoet.

Bekijk de video hier:

 

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

2 reacties

  1. Seneca

    Schitterend!

  2. swdenheyer

    Hoeveel geluk je kunt brengen voor een hondje als er even de moeite voor doet. Je krijgt er ook veel voor terug, zoals je kunt zien.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.