Deze winkelier kampeert op een parkeerplaats om brandweermannen te helpen

Ze is vastbesloten om hongerige brandweermannen te voeden en kampeert daarom vlakbij in haar camper.

Het Saskatchewan-bos in Canada staat in brand, en daarom zijn honderden brandweermannen dag en nacht bezig om het vuur in bedwang te houden. Één winkelier besloot om het gebied niet te ontvluchten, maar om er juist in haar camper naartoe te rijden om de brandweermannen te voorzien van eten.

Hoewel het ten koste gaat van haar winsten, deelt ze dagelijks met haar werknemers eten uit aan de dappere brandweermannen. Hamburgers, fruit, niets is te gek. Waarom ze dat doet? Margaret Floch is zo’n liefhebber van het bos dat ze er alles voor over heeft om dit prachtige oerwoud te redden. Zelf zegt ze:

“Het is niet voor mij, het is voor de hele gemeenschap”

Wat een mooi gebaar. Misschien is niet iedereen goed in het blussen van branden, maar Margaret laat zien dat we ook op andere manieren kunnen helpen! Laten we hopen dat de brand snel wordt geblust zodat het prachtige oerwoud blijft staan. Margaret draagt er in ieder geval haar eigen inspirerende steentje aan bij.

 

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

1 reactie

 1. Nicky

  Geweldig zo iemand! Bepaald niet ik-gericht!

  Nu is er altijd weer hoop als we niet naar groene en linkse ‘wetenschappers’ luisteren, en de mogelijkheid krijgen om voorgoed depressief te worden na de zich herhalende, niet-geverifiëerde en nooit- gecorrigeerde doom-scenario’s van deze alsmaar weer opduikende valse profeten van de Elite.

  Ik ken een biddend Amerikaans gezin dat door bovennatuurlijk ingrijpen jaren geleden op het nippertje gered is van de vuurzee. Het stopte vlak voor hun huis.

  Nu deelde de vader ‘bevindingen’ mee van die zgn. (linkse) wetenschap dat dit een onherstelbare vernietiging voor de natuur zou zijn, in minstens in een generatie nog lang niet alles zou zijn als voorheen.

  Wel, na drie(!) jaar had de natuur zich al vrijwel geheel hersteld, zoals onze machtige God zo volmaakt slim de kern van Het Leven schiep van Zijn schepping: zaaddragende bomen en planten, en effortless regeneration!

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.