Grapjas blijft zelfs ná z’n dood hilarisch. Zie hier hoe deze man z’n nabestaanden laat grinniken

Douglas Legler overleed vorige week op 85-jarige leeftijd. Maar z’n humor en goede humeur zijn onsterfelijk.

Op 27 juni jongstleden overleed de 85-jarige Douglas Legler. Natuurlijk is dat een verdrietige aangelegenheid. Maar zoals wel meer ouderen die hun pijp aan Maarten geven, wilde ook Douglas absoluut niet dat iedereen heel lang ging zitten grienen. Hij besloot nog voor z’n dood om daarom het heft in eigen hand te nemen, en ontwierp alvast z’n eigen overlijdensadvertentie. Die kwam enkele dagen geleden in de krant:

2A2BEBEF00000578-0-image-a-14_1435845812428

Gewoon ‘Doug died‘, oftewel ‘Doug stierf‘. Z’n familie bevestigt dat deze advertentie geheel in de humorrijke stijl van de man was, die z’n hele leven lang bekendstond als een fantastische grappenmaker, en een kleurrijk doch vrolijk personage:

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

1 reactie

  1. Mart

    Ook hier in Brasil weinig of geen ophef.Geen bidprentjes over hoe goed en tof je wel bent geweest.Beroemd heden en popstars doen nog wel eens een ritje door de stad op de brandweerauto,maar binnen 24 uur lig je onder de zoden of in een potje.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.