Jonge familie is gewoon aan het picknicken. Maar dan hebben ze ineens een prachtige boodschap voor de wereld

Een jonge vader en een jonge moeder komen met een kleedje een prachtig groen grasveld opgelopen. Maar het zou absoluut geen gewone picknick worden!

Het begint als een doodnormale picknick van een jong gezinnetje: papa, mama en een paar dochters komen aanlopen met een kleedje en wat speelgoed voor de kinderen. Ballonnen, wat mooi! Maar als ze vervolgens geen eten uit het mandje pakken, maar de meegenomen ballonnen in een bepaalde volgorde leggen, wordt pas écht duidelijk wat de gelukkige familie komt doen: hoera, de jonge moeder is in verwachting van haar derde kindje!


.

Prachtig nieuws, uiteraard! Al kijkt de vader wel een beetje op tegen al het vrouwelijke tegenwicht. “Ik ben nu echter wel in de minderheid, met 4 tegen 1,” schrijft de man. “Oei! Dus ja, het is zeker tijd om een mannelijke hond te nemen :)” Maar uiteraard is de plaaggeest ook heel erg blij met z’n aanstaande derde dochter.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.