Na 26 jaar ontvangt deze vader een kaart van zijn overleden zoon. Daardoor komt het tóch nog goed tussen hen

Deze man had nooit verwacht dat hij na 26 jaar een kaart zou krijgen van zijn overleden zoon…

De 87-jarige Duane Schrock had jarenlang een moeilijke band met zijn zoon, die homoseksueel was. Duane was het niet eens met zijn zoons homoseksuele levensstijl, waardoor de twee elkaar nauwelijks spraken en nooit zagen. Zelfs telefonisch contact was er zelden.

Toen overleed zijn zoon aan aids. Duanes hart brak: nooit had hij de kans gehad om het conflict met zijn zoon bij te leggen. Hij had enorm spijt dat hij zo’n slechte band had gehad met zijn zoon, en vroeg zich af of hij hem wel genoeg liefde had getoond. Ook wist hij eigenlijk niet of zijn zoon wel gelukkig was geweest.

Screen Shot 2015-07-14 at 20.05.02

Een kaart die Duane onlangs ontving, gaf antwoord op zijn vragen.  De vaderdagkaart was verstuurd in 1989, maar nooit aangekomen bij de bestemming omdat Duane vaak verhuisde. Na 26 jaar was de kaart dan toch bij de inmiddels 87-jarige man aangekomen, en wat erin stond, was voor Duane fantastisch om te lezen:

“Lieve papa, we hebben een tijd lang geen contact gehad. Ik woon in Richmond en ben heel gelukkig. Ik zou graag weer eens met je spreken. Fijne vaderdag, liefs, je zoon”

Screen Shot 2015-07-14 at 20.06.50

Voor Duane was het bericht een enorme opluchting. Zijn zoon was gelukkig en was niet boos op hem. Helaas hadden ze hun ruzie nooit bijgelegd toen zijn zoon nog in leven was, maar door deze kaart leek het toch een beetje alsof ze het hadden goedgemaakt. Duane zegt:

“Voor mij is deze kaart een teken uit de hemel dat het goed gaat met mijn zoon”

Wat een ontroerend verhaal. Het was natuurlijk nog mooier geweest als Duane en zijn zoon ook tijdens zijn leven een goede band hadden gehad, maar deze kaart is in ieder geval een hele opluchting. Fantastisch dat het na 26 jaar toch nog goed kwam tussen deze vader en zijn zoon! Hoewel de kaart jaren te laat kwam, was het voor deze oude man het mooiste vaderdaggeschenk ooit.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.