Ongelooflijk: Wanneer iemand een gebouw dreigt af te springen, aarzelt deze dappere agent geen seconde

Hij vangt hem op met zijn eigen lichaam.

Deze Chinese politieman aarzelt geen moment als hij ziet dat iemand van plan is om zelfmoord te plegen. Wanneer een man van het gebouw afspringt, gaat hij precies zo staan dat de man op hem terechtkomt zodat zijn val wordt gebroken. Dankzij de snelle actie werd de zelfmoordpoging verijdeld. Een inspirerend voorbeeld van zelfopoffering. Bekijk de bloedstollende video hier:

 

 

Wat een bijzondere actie. Uiteindelijk moesten de agent én de springer naar het ziekenhuis, maar gelukkig slechts met lichte verwondingen. Dat had natuurlijk veel slechter kunnen aflopen. Het is niet duidelijk waarom de man zelfmoord probeerde te plegen, maar volgens artsen was hij onder invloed van hallucinerende drugs. Hopelijk inspireert de actie van de dappere agent hem om zijn leven weer op de rails te krijgen!

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.