"Hallo, dit is Prinses Anna van Frozen!" Klein meisje krijgt telefoontje uit Arendelle, maar dat is nog niet eens het mooiste

Geen categoriejul 25 2015, 9:08
De kleine Avery kon wel wat goed nieuws gebruiken. Gelukkig hing een wereldberoemde prinses aan de lijn om haar dat te geven!
Het leven is niet altijd eenvoudig. De 6-jarige Avery Huffmann werd gediagnosticeerd met een lastig - misschien onmogelijk - te verwijderen hersentumor. Gelukkig hebben haar ouders vrienden, die weer vrienden hebben, die weer vrienden hebben... die actrice Kirsten Bell kennen. Oftewel: prinses Anna uit de film Frozen. Avery is de allergrootste fan van deze film.
Ze kon haar geluk dan ook absoluut niet op toen het jonge meisje ineens een telefoontje kreeg uit Arendelle. Het bleek niemand minder te zijn dan - inderdaad - prinses Anna. En behalve dat ze kon mededelen dat ze het vrolijke meisje een heldin vindt, bracht Anna ook een boodschap van Koningin Elsa mee. Eentje die Avery voor altijd zal verbinden met haar lievelingsfilm:
[video width="600" height="360" mp4="http://www.dagelijksestandaard.nl/wp-content/uploads/2015/07/Avery-hears-from-Anna.mp4"][/video]
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten