Twee verwende Overijsselse meisjes zeuren tegen een serveerster, maar dat laat deze anonieme held niet zomaar gebeuren

Dit is wat er gebeurt als twee meisjes onbeschoft doen tegen de bediening op een terras.

Het is al dagenlang prachtig weer, en dat betekent voor veel mensen in ieder geval één ding: lekker op het terras zitten, en van een koud colaatje of biertje genieten. Misschien nog een broodje erbij. Heerlijk!

Maar dan moet je je wel gedragen. Het personeel doet z’n best om iedereen zo goed mogelijk te bedienen, maar scheld de mensen niet uit als er het minste of het geringste misgaat. Een mede-terrasganger merkt de onredelijke meiden op, en zet ze even goed op hun plaats. Prinsessengedrag doe je maar thuis, maar niet ergens waar er andere mensen last van hebben:


.

Afgedroogd!

Na afloop merken de brutale meisjes ook nog dat hun tirade gefilmd is. “Houd op met filmen!” roept er eentje uit. Maar het is al te laat, meiden. Jullie staan er al op…

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

8 reacties

 1. halo1

  Tja,, je verveelt je ook dood op zo!n terras.. dan ga je maar gekke dingen doen!

 2. Gerard Boerma

  Graag zou ik deze ‘dames in de dop” backoffice met een ordentelijk pak op de blote billen wat respect willen bijbrengen. Welk een affreuze situatie. Deze jonge viswijven begrijpen niet welk een ragfijn net van omgangsvormen aan een ware dame ten grondslag ligt!

 3. kinty

  Wat een viswijven gedrag inderdaad! Zo jong en nu al verziekt. Ze staan totaal buiten de werkelijkheid… Het taalgebruik… een Overijssels dialect met geprobeerde uitdrukkingen uit het ‘randstads-buitenlands-klinkende scene opmerkingen’ .Zielige vertoning! Respect zit er niet in, schaamte komt over een paar jaar.. hopelijk

 4. Nicky

  ‘Dame’ komt niet in hun woordenlijst voor. Wat een kippenren door slechts twee van dat vrouwelijk rapalje inderdaad.
  Ik hoop dat ze dit hier en elders zien op You Tube.

  Jammer dat we het echte einde niet konden zien.
  Dat wijf greep in, nu niet alleen met haar grote bek maar ook fysiek.
  Daar zouden ze zeggen: ‘Fooi fooi toch ja?’

 5. Nicky

  Nou hebben de meiden de voorpagina van de Telegraaf gehaald! Iedereen komt hen tegen, op straat, internet enz. Hoewel een beetje opvoeding kan geen kwaad, maar dit gaat wel veel te ver helaas. Wat een stampei.

  De kok was kaal zei het resto; dus een Haar in de Hamburger (HH haha) konden ze zich niet voorstellen in de keuken.

  En daar was t allemaal om begonnen… de vraag is dus of de verwende, zich weinig vrouwelijk gedragende meiden zich alleen maar verveelden en dit als aanleiding zochten.

 6. LafSchaap

  Geen Overijsselse meisjes, maar uit het Westen van het land, die op bezoek waren in Hengelo. Wel de feiten checken Tim, voordat je iets opschrijft!

  1. Nog1

   Eén komt uit EIndhoven, dat is niet echt het Westen van het land.

   Overigens is dit niet het eerste filmpje van deze dames. Zich misdragen op een terras blijkt een gewoonte te zijn. Er is ook een filmpje van een terras in Alkmaar waar één van de dames in een knokpartij verzeilt.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.