Voorbijgangers redden opgesloten kleuter uit kofferbak auto

Geen categoriejul 31 2015, 21:00
Hij was aan het einde van zijn latijn en vreselijk overstuur.
Je kunt je er iets bij voorstellen. Zoals het AD bericht:
Een vier-jarig jongetje is vrijdagmiddag vlakbij het centrum van het Friese Balk door voorbijgangers bevrijd uit de kofferbak van een auto. Voorbijgangers hoorden op de Lyste Side geklop en geschreeuw uit de kofferbak van auto komen en kwamen direct in actie. De politie onderzoekt de zaak.
Het arme jongetje vertelde dat hij was opgesloten in de kofferbak. Na 20 minuten kwam de moeder terug. Zij beweert dat ze haar zoontje niet in de kofferbak heeft gestopt. Logischerwijze is ze meegenomen door de politie die haar verhoort.
Een politiewoordvoerder zegt dat het mogelijk is dat het kind aan het spelen was met andere kinderen en uiteindelijk vast kwam te zitten in de kofferbak. Hij zegt:
"We zijn nog met haar [red: de moeder] in gesprek. Misschien is het kind al spelend met andere kinderen in de achterbak terechtgekomen. We zoeken nog uit wat er precies is gebeurd."
Hoewel de moeder het kind wellicht niet in de kofferbak heeft gestopt lijkt me dit een uitstekend leermoment voor haar: laat je kinderen niet 20 minuten of langer alleen in de auto.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten