Deze vader bouwde een speciale schommel om zijn zieke dochter te helpen. Het resultaat is fantastisch om te zien

Wat deze vader voor zijn dochter doet, is écht fantastisch.

Ryan Nelson is vader van twee kinderen. Zijn oudste dochter Mary lijdt aan een zeldzame spierziekte en moet daarom in een rolstoel zitten. Als andere kinderen spelen en rondrennen, kan ze niet meedoen. Ryan Nelson besloot om zijn dochter te helpen, en dat deed hij op een geweldige manier.

Hij maakte een plan om een schommel te bouwen die geschikt is voor mensen in een rolstoel. Het enige dat hij daarvoor nodig had, was geld en tijd. Het geld voor het project haalde hij op via een Facebookpagina die zich richt op vaders, en toen nam Ryan wat dagen vrij om aan zijn project te werken.

Het resultaat mag er zijn! In deze video is te zien hoe Mary voor het eerst gebruikmaakt van de schommel die Ryan en zijn vrienden hebben gebouwd.

 

Geweldig om te zien hoe de zieke Mary voor het eerst in haar leven op een schommel zit. Voor kinderen is schommelen één van de leukste dingen om te doen, en nu kan Mary hier eindelijk ook van genieten!

En Mary hoeft niet alleen te spelen. Naast de schommel is namelijk een speelhuis gebouwd voor de andere kinderen van de familie, en op de schommel zelf is een bankje geïnstalleerd zodat ze genoeg gezelschap heeft.

11665766_1131649510184534_6493152252615663627_n

 

Wat fantastisch van deze vader en de mensen die aan het project hebben meegeholpen! Ryan zag dat er geen geschikt speelgoed voor zijn dochter te koop was, dus nam hij het heft in eigen handen en bouwde hij zelf – met behulp van donaties en vrienden – een schommel. Een daadkrachtige man en een voorbeeld voor iedereen.

 

 

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.