Wesley Sneijder schrijft biografie

De voetballer zet zijn levensverhaal op papier.

In navolging van René van der Gijp, Wim Kieft en Andy van der Meijde, die het afgelopen jaar veel succes hadden met hun (auto-)biografieën, zal ook Wesley Sneijder zijn levensverhaal vastleggen.

Zijn biografie, die naar verwachting na de zomer zal uitkomen, zal beschrijven hoe Wesley opgroeide van een straatschoffie in de Utrechtse volkswijk Ondiep, tot een succesvolle en wereldberoemde profvoetballer. Sneijder zal niet alleen aandacht besteden aan zijn voetbalcarrière: ook zijn sprookjeshuwelijk met presentatrice Yolanthe Cabau – die naar verwachting in oktober zal bevallen van een baby –  zal aan bod komen.

Maar Wesley laat zich niet alleen inspireren door zijn eigen leven: ook zijn fans kunnen een bijdrage leveren aan het magnum opus. Via de website EFanswer.com kunnen zij vragen opsturen aan de Galatasaray-middenvelder, die hij in zijn boek zal beantwoorden. Op de website is al te zien dat de fans de meest uiteenlopende vragen stellen, van de talen die Wesley spreekt tot de vraag of hij meer van katten of van honden houdt, en wat zijn beste goal dit seizoen was.

Screen Shot 2015-07-30 at 13.24.52

Hoe Wesley de vragen precies in zijn boek zal verwerken, blijft nog even een verrassing.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.