Zo ziet grenzeloze liefde eruit: echtpaar ontmoet hun geadopteerde dochter voor de eerste keer

Heel veel fotografen schieten een plaatje op het moment dat nieuwe ouders hun pasgeboren kindje voor het eerst vasthouden. 

Maar dit is anders: dit kiekje werd namelijk gemaakt op het moment dat een echtpaar hun geadopteerde dochtertje voor het eerst in hun armen hield.

De foto boven dit artikel is gemaakt door Kristen Prosser, een fotografe uit Minnesota. Het echtpaar David en Sarah Olsen vroeg haar om mee te komen naar het ziekenhuis waar ze hun nieuwe, geadopteerde dochtertje zouden ophalen. Kristen wilde dat natuurlijk maar wat graag doen. Ze legt uit:

“Ik wilde altijd al een foto maken van het eerste moment waarop een echtpaar een geadopteerd kind in de armen sluit. En het mooiste is: ik kon dit buitengewoon mooie moment bijwonen met mijn beste vrienden!”

Sarah en Kristen zijn namelijk vriendinnen. Vandaar dus dat Kristen de gelegenheid kreeg om dit fantastische moment te zien… en te fotograferen.

Het gezin Olsen vloog van Minnesota naar Florida om hun dochter op te halen. Zoals je kunt zien waren ze van tevoren al behoorlijk energiek en blij:

Screen Shot 2015-07-29 at 11.28.34

Screen Shot 2015-07-29 at 11.28.43

Op deze foto zie je hoe de Olsens ongeduldig op het moment wachtten dat ze hun gloednieuwe dochter voor het eerst konden zien:

Screen Shot 2015-07-29 at 11.29.45

Sarah en David hoorden vorige week dinsdag dat ze in aanmerking kwamen om het jonge meisje te adopteren. Het papierwerk was in orde, zij waren de best mogelijke kandidaten. Een dag later, op woensdag dus, vloog het stel meteen naar Florida om hun dochter te ontmoeten.

Fotografe Kristen schreef op haar Facebook-pagina, waar ze de foto’s in dit artikel deelde:

“Het was één van de mooiste dagen van mijn leven. Het was heel bijzonder om dit allemaal mee te maken. Wat een perfect voorbeeld van grenzeloze liefde.”

Hier het moment waarop Sarah en David hun nieuwe dochtertje voor het eerste zagen:

Screen Shot 2015-07-29 at 11.33.02

Het was een bijzonder emotioneel moment voor Sarah:

sarah huilt

Ook David was bijzonder gelukkig:

david gelukkig

david en dochter

Lekker mama knuffelen:

mama knuffelen

Is er iets mooier dan dit? Een jong gezin; vader trots, moeder dolblij, en het kindje tevreden?

niets mooier

Schitterend.

De Olsens hebben al twee kinderen, maar wilden dolgraag een derde kind erbij. Helaas was er een probleem: hun tweede kind werd geboren met een open ruggetje. Doktoren vertelden het echtpaar dat een derde kind mogelijk hetzelfde lot zou ondergaan, wat natuurlijk geen positief vooruitzicht is. Het is namelijk mogelijk dat hun tweede kind nooit zal leren lopen, nooit zal kunnen voetballen, en ga zo maar door.

Toch probeerden Sarah en David om op natuurlijk wijze een kind te verwekken, maar dat lukte niet. Omdat ze het gevoel hadden dat hun gezin nog niet compleet was besloten ze toen om een kind te adopteren: op die manier zouden ze die baby én zichzelf helpen.

Alle foto’s in dit artikel zijn gemaakt door fotografe Kristen Prosser.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.