Als een tiener onder een vrachtwagen bekneld raakt, kan hij alleen maar hopen. Dan hoort hij een stem vanuit z’n broekzak

De wonderen zijn de wereld zeker nog niet uit!

Het laatste uurtje van Sam Ray lijkt geslagen te hebben als de 18-jarige jongen ineens betrokken raakt bij een tragisch ongeluk. De jongen is een echte handyman en was aan aan het onderstel van zijn vrachtwagen aan het werken. Als de steun die de vrachtwagen omhoog moest houden het ineens niet meer houdt en het voertuig met een doffe dreun op Sam Ray ploft, lijkt het ergste te gebeuren.

Sam kan dan alleen maar hopen dat het goedkomt. Maar dan ineens hoort hij vanuit zijn zak een bekende stem. Het is zijn telefoon, die is aangegaan toen de vrachtwagen bovenop hem viel. Het is Siri!

apple-siri-iphone-4sSiri is het stemgestuurde systeem van iPhone, waarmee je allerlei commando’s kan ingeven. Je kan Siri de opdracht geven om een foto te nemen, een contact te verwijderen, of… zoals in dit geval… 112 te bellen. de Apple-applicatie doet dat braaf, waarna de redding voor Sam gelukkig nabij is.

Voor hij het weet heeft hij een medewerker van de alarmcentrale aan de lijn…en dan is hij alweer op weg naar het ziekenhuis in een traumahelikopter.tramaheli

En enkele weken later, is Sam weer helemaal hersteld en op de been. De mensen die zijn leven hebben gered, komt hij persoonlijk bedanken.

11895214_10153585590371204_5975152472641106112_oEind goed, al goed! Bekijk het hele verhaal zelf hier:


.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.