BH-loze Khloé Kardashian siert de cover van tijdschrift

Lezers van Women’s Health mogen zich deze week verheugen op een pikante photoshoot van niemand minder Kim Kardashians zus Klhoé.

Dat de familie Kardashian graag voor de camera poseert, dat weten we maar al te goed. Dat hebben we vaker gezien. Inderdaad, niets nieuws onder de zon.

Maar deze nieuwe photoshoot van Kims jongere zusje Khloe is op zichzelf weer heel bijzonder. Khloe stond namelijk eerst bekend als het mollige zusje van Kim. Tegenwoordig is zij een afgeslankte en afgetrainde ster in haar eigen recht. Ze poseert dan ook op de cover van het gerenommeerde blad Women’s Health met een blote buik, en lijkt bovendien geen bh aan te hebben. Op Instagram deelt de Kardashian-telg zelf de foto:

khloekard1

En omdat ze écht heel blij is met de foto’s, bedankt ze Women’s Health zelfs een tweede keer:

khloe2En ook zus Kim Kardashian kan rekenen op een dankbetuiging van het dolgelukkige kersverse model:

Op aanraden van zus Kim Kardashian, die zelf al menigmaal helemaal naakt een cover besloeg, gaf Khloé zich bloot in de interviews. “Ik moet mijn grote steun Kim bedanken dat ze me gedwongen heeft deze shoot te doen. Ik heb het uitgesteld omdat ik te bang was, maar Kimberly dwong me omdat ze meer vertrouwen in mij had dan ikzelf”, liet Khloé weten over haar eerste shoot.

Kim en Khloe hebben een echte band. De jongere zus van de realityster was ook de eerste die te weten kwam dat het gezin van Kim, Kanye en North uitbreiding krijgt met een tweede kind.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

2 reacties

  1. halo1

    Met bh zijn de meeste vrouwen “spannender”.. zij dus ook! Leuk hoor!

  2. Viertel

    BH is ook overbodig. Die siliconenzakjes blijven uit zichzelf wel hangen.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.