De bliksem sloeg in en raakte dit jonge stelletje. Ze mankeerden niks! De romantische reden waarom zal je verbazen

Dylan en Lexie zijn twee ongelofelijke bofkonten. Hun liefde voor elkaar heeft ze letterlijk gered van een blikseminslag.

Weet je wat ze bedoelen als mensen zeggen dat sommige relaties tegen weer en wind bestand zijn? Wel, de twee tieners Dylan en Lexie in ieder geval wel. Dit jonge en verliefde stelletje maakte een wandeling over een straat, toen het weer ineens verschrikkelijk begon te betrekken. Er was een onweersbui op komst, en de twee tortelduifjes raakten er midden in verzeild.

Maar een kletsnat pak is niet het enige wat ze overhielden aan de donkerende, vervaarlijk rommelende wolken. Het noodlot sloeg toe, en de twee werden geraakt door de bliksem.

Wonder boven wonder, echter, heeft dat Dylan en Lexie niet het leven gekost. Sterker nog: ze voelden er vrijwel niets van. De reden waarom? De twee liepen hand in hand over straat:


.

Eén van de dokters die de twee na het voorval voor de zekerheid toch maar onderzocht heeft, bevestigt dat vermoeden:

“Het heeft geholpen met het ontkrachten van de elektrische lading die door hun lichamen joeg,” aldus Stefan Reynoso.

Dat is natuurlijk de medische verklaring. Wat Dylan en Lexie erover zeggen is uiteraard veel mooier. De waarheid is immers dat hun liefde voor elkaar ze allebei het leven heeft gered. Had één van de twee daar in hun eentje gelopen, dan had het beslist anders kunnen aflopen.

Het dolgelukkige jonge stel beweert nu dat ze een “elektrische liefde” hebben. Prachtig, toch?


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

2 reacties

  1. Yooh

    Hebben ze veel geluk gehad.
    Een krachtige blikseminslag velt een volwassen koe.
    In mijn ogen wat meer massa, ook op vier poten t.o.v. twee tieners.

  2. borgpen

    “Het heeft geholpen met het ontkrachten van de elektrische lading die door hun lichamen joeg,” aldus Stefan Reynoso. Stefan is geen natuurkundige lijkt me. Meer iemand die gevraagd wordt om een antwoord te geven en dan maar iets roept. Twee mensen die elkaar vast houden vormen een brug en hebben samen vier ‘poten’ zoals de koeien van Yooh, hierboven. Dus zijn net zo kwetsbaar. Massa speelt geen rol.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.