Deze folderbus in een tankstation was altijd leeg. Wacht tot je ziet wat deze held er instopt

Dit tankstation van Shell moet de meest inspirerende benzinepomp ter wereld worden. Hoe? Deze anonieme harlekijn heeft wel wat ideeën…

Op tankstations komen mensen doorgaans even om hun auto vol te gooien, een kauwgompje te halen en dan na het betalen snel weer weg te rijden. Oh ja, en vaak nog even in de rij te staan, aangezien er natuurlijk nooit genoeg kassa’s open zijn om alle klanten tegelijkertijd te bedienen. Grmbl.

Nooit echt een enorm groots moment. Een anonieme woordkunstenaar heeft echter iets geniaals gevonden om de tijd die mensen in het tankstation doorbrengen, eens flink wat levendiger te maken. En dus begon het met een folderbus, waarvan hij altijd opmerkte dat er nooit een folder in zat:

tumblr_nte6kdGnQj1u53c30o10_540En wat voor interessante feitjes had de slimmerik dan allemaal verzameld? Nou, wat dacht je van de onderstaande collectie?

Misschien iets leren over biologie?

hAF925AB5Of ruimtevaart?

h71FD3CD5Misschien popmuziek?

hB1F60DBDDe kaartjes van het pompstation kunnen je zelf wat Spaans bijbrengen!

h43960DF2Tankstations zijn vanaf nu dus niet meer een plek om alleen je auto vol te gooien. Je kan er nu dus ook je hoofd volgooien met een indrukwekkende feitenkennis!

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.