Deze vrouw bewijst dat gezette vrouwen ook modieus kunnen zijn

Geen categorieaug 19 2015, 9:08
Wie zegt dat alleen supermodellen modieuze kleding kunnen dragen?
Melissa McCarthy is een bekende Amerikaanse komiek en actrice... en sinds kort ook een kledingontwerpster. Ze is behoorlijk gezet en zet zich al langer in voor dames die, net als zij, volslank zij. Zo riep ze kledingzaken eerder op om kleine maten, middelgrote maten en grote maten niet langer van elkaar te scheiden; hang ze gewoon bij elkaar zodat gezette vrouwen net zo relaxt kunnen winkelen als dunne vrouwen.
Om die actie kracht bij te zetten én om te bewijzen dat volslanke vrouwen zich ook mooi kunnen kleden, ontwerpt ze nu haar eigen kledinglijn. Het merk heet Seven7 en richt zich puur en alleen op enigszins gezette vrouwen. Hoewel de maten vrij groot zijn is de kleding erg modieus en mooi; iets waar veel niet-slanke vrouwen lange tijd alleen maar van konden dromen.
Dat is op zich al opzienbarend, maar dit verhaal wordt nog opmerkelijker. McCarthy is namelijk in gesprek met grote kledingzaken en vertelt hen dat ze haar kleding alleen mogen verkopen als ze grote en kleine maten niet langer van elkaar scheiden. Aangezien haar kledinglijn vanaf dag één ontzettend populair is, is de kans groot dat ze haar zin krijgt. Vrouwen met grote maten hoeven binnenkort, in ieder geval in de VS, dus niet langer naar aparte winkels, websites of outlets te gaan.
[caption id="attachment_117621" align="aligncenter" width="640"]Foto: Mingle MediaTV (bron: Wikimedia Commons) Foto: Mingle MediaTV (bron: Wikimedia Commons)[/caption]
"I have a couple of very big retailers that I think are going to help me chip away at that in a very meaningful way, and I'm really excited about it. I'm not ready to announce them yet, but they agreed to just put me on the floor. I said, 'Run the sizes as I make them and let friends go shopping with their friends. Stop segregating women.' And they said, 'Okay'."
Hoewel veel mensen Melissa vooral kennen als een bijzonder grappige dame was ze voor haar doorbraak als komiek al bezig met het ontwerpen van kleding. Zo ontwierp ze kleding voor dansers. Geen wonder dus dat ze ook nu zo fanatiek bezig is met kleding; het is meer dan een hobby voor haar, het is haar passie.
En met die passie bewijst ze dat alle vrouwen mooi kunnen zijn. Het gaat niet zozeer om de maat als wel om de vraag of een vrouw voor zichzelf zorgt. Als ze dat doet is ze altijd mooi.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten