Een hulpeloze vrouw wordt mishandeld door haar man, maar dan grijpen deze twee onbevreesde helden in

Deze twee jongens geloven niet wat ze zien als ze een vrouw om hulp horen roepen. Haar man blijkt haar helemaal aan het af te tuigen te zijn. Gelukkig grijpen ze in!

Als twee jongens een parkeerplaats oplopen, horen ze daar ineens een schreeuw die door merg en been gaat. Snel gaan ze kijken wat er aan de hand is, en dan wordt hun ergst vrees werkelijkheid: een vrouw wordt op klaarlichte dag ernstig mishandeld door haar man. Gewoon, op een parkeerplaats.

Met een groot stuk metaal slaat de lijvige mishandelaar op haar in. Als de jongens dichterbij de vrouw komen, zien ze hoe erg ze al is toegetakeld door haar agressieve echtgenoot:

vlcsnap-2015-08-27-18h20m39s194De jongens aarzelen geen ogenblik en halen de vrouw – die zoveel pijn heeft aan haar benen dat ze niet meer normaal kan lopen – onmiddellijk weg bij haar in het rond meppende man. De vrouw zit dan nog de laadruimte van zijn pick-uptruck. Snel halen ze haar daar weg, want de geweldenaar probeert weg te rijden – met zijn gewonde en de het van pijn uitschreeuwende vrouw nog achterop de auto.

Dat lukt, godzijdank. Dan probeert de lafaard te vluchten, maar ook dán zijn de reddende jongens hem gelukkig één stap voor:

vlcsnap-2015-08-27-18h20m58s131Hoe de vrouw het nu maakt is onduidelijk. Wél weten we dat ze dankzij het snelle ingrijpen van deze jongemannen een stuk beter af is, en dat nog meer verwondingen (of erger) gelukkig zijn voorkomen! Kijk hier zelf naar hun stoere optreden, waarvoor deze vrouw ze ongetwijfeld de rest van haar leven dankbaar voor zal blijven zijn:


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

1 reactie

  1. JanvanEechoud

    Nou…., eens een goede greep……
    af en toe raak ik hier verdwaald via FB…..

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.