ISIS heeft plannen klaarliggen om binnen vijf jaar grote delen van Europa, Afrika en Azië te veroveren

ISIS heeft grote plannen. Het wil van de ‘Islamitische Staat in Irak en Syië’ uitgroeien tot de ‘Islamitische Staat van de halve wereld’.

Alhoewel we ISIS kennen van hun gruweldaden in Irak en Syrië, is de islamitische terreurgroep tegenwoordig ook actief in landen als Libië, Egypte en op de Gaza-strook. Maar de ambities van de terreurbeweging rijken nog veel verder, blijkt nu. Binnen vijf jaar wil de groep grote delen van Europa, Azië en Afrika veroverd hebben. Waaronder niet alleen het gehele Midden-Oosten, maar ook Spanje, Turkije, Hongarije, India, en zelfs delen van Rusland.

Binnen een half decennium moet de wereldkaart er volgens ISIS dus zo uitzien:

islamitsche+staat2De kaart verscheen in het boek van BBC-journalist Andrew Hoskens, ‘Empire of Fear: Inside the Islamic State’. De Engelse journalist beschrijft hoe ISIS een vrij gedetailleerd plan heeft opgesteld om een aanzienlijk territorium te veroveren tegen de tijd dat het 2020 is:

Volgens Hoskens heeft Islamitische Staat een zevenstappenplan om zijn ambities te verwezenlijken. Dat plan zou al in de jaren negentig zijn wortels hebben en onder meer inhouden dat de Verenigde Staten zouden worden verleid tot een oorlog in de Arabische wereld in het begin van deze eeuw en dat een Arabische opstand zou ontstaan tussen 2010 en 2013.

De journalist schrijft dat hij het niet erg waarschijnlijk vindt dat ISIS diens kalifaat ook daadwerkelijk zo groot kan laten worden als ze zelf gepland hebben. Máár – schrijft Hoskens – onderschatten moeten we de Syrisch-Irakese terreurbeweging ook niet:

“Je zou denken dat dat niet erg waarschijnlijk is. Maar die eerste stappen leken ook niet waarschijnlijk.”

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

141 reacties

 1. Terzo

  In West Europa zitten zij al, alle grote steden zijn vergeven met dit schorem en de hulptroepen verzamelen zich aan de stranden van de Middellandse zee om met behulp van Frontex over gezet te worden….

  1. Simon Brouwenstein

   The horror, the horror !

   1. Hazelsnuit

    De zogenaamde “Islamitische Staat” zou je beter de Psychopaten Staat kunnen noemen. De duivel (het ultieme kwaad) is zijn werk weer aan het doen, vergelijkbaar met het Derde Rijk, Holocaust enz.
    Er moet actiever ingrepen worden om deze hellewezens te stoppen.
    Er is voor duizenden jaren TBS en godsdienstwaanzin in die woestijn losgelaten met een verkrachter aan het hoofd die zich Kalief noemt. De verpersoonlijking van Satan!

 2. halo1

  Dit is het ergste scenario…maar de PVV heeft genoeg.. niet alleen voor naief-linkse oren… gewaarschuwd!

 3. V.K.

  -Raar kaartje, na ja, De witte gebieden moeten worden gekoloniseerd, terwijl gedeelten van de zwarte gebieden moeten worden heroverd.

 4. borgpen

  Mannen in witte jurken lopen door de straat, ze kijken streng en zelfverzekerd.
  Ze gebaren druk en spreken met onnavolgbare keelklanken. Hun gehaakte mutsjes doen me denken aan mijn eerste handwerkles van juffrouw Cobie en wie wordt daar niet opgewonden van. Rare lui zegt de buurvrouw en geeft de planten nog een extra scheut water. “Ja,wat doen we er aan?” Zuchten we allebei. “Het zijn Pakinezen, heb ik gehoord bij de bakker” Tot zover een weergave uit Rotterdam-zuid 1985.

 5. carthago

  De zwarte olievlek van islammonsters is gelijk een lekke megatanker op zee,slechts te bestrijden met zware chemische middelen.De stranden zijn reeds bereikt en nog geen taal of teken in de politiek van de naderende ramp.Zwarte nazguls met zwarte laarzen door de straten, maar geen gehoor in de Eussr,want zij zag dat het goed was.

 6. Geah

  Het IS-gevaar zit allang in de AZC’s en op de Middellandse Zee….

  1. AnnieJansz

   DT is al 3….en zo sterk is die opmerking toch niet om het zo vaak te herhalen.

 7. V.K.

  -Na ja, overigens benieuwt hoe lang het duurt eer dit kaartje als placemat is te bewonderen in Rotterdamse halal tenten.

  -Zelf geloof ik niet dat IS in 7 jaar deze gebieden heroverd, maar het gaat erom dat het idee in de hoofden van de mensen leeft.

  1. Geah

   Dachten jouw soort mensen ook 9 mei 1940…..en een dag later kwam de bezetter alsnog ons in de pan hakken……Nee je zult wel een goede jongen zijn, maar houdt je in Godsnaam nu maar bezig bij het boekhouden, en laat de efficiënte ontwikkelingen nu maar over aan de mensen die er verstand van hebben….

   1. AnnieJansz

    Geen vergelijk, daarbij was zelfs Nederland al gemobliliseerd tegen een veel te machtige vijand.

    Overigens zult u ze nu met gejuich ontvangen als ze joden vervangen voor Islam. Maakt u alsnog een echte Nazi.

    1. V.K.

     -@Anniejanz,

     -Blijkbaar zit het kaartje al zo goed in je hoofd geramd dat je, zoals je van een islamofoobje mag verwachten, islam met een hoofdletter schrijft.

    2. zomaar

     Anniejansz , waarschijnlijk komt het als moslim lover , het niet bij u op dat juist de islam en Erdogan , (de Turken in het algemeen ), juist tot de nazi’s gerekend kan (MOET) worden !!.

     citaat uit http://www.elsevier.nl/Buitenland/achtergrond/2015/8/Nieuwe-Turkse-aanvallen-op-PKK-na-dag-vol-geweld-2669425W/?masterpageid=158493

     “Turkije strijdt nu op verschillende fronten tegen de PKK, linkse extremisten “.

     plus zoals wij weten zijn de christenen, Joden en ongelovigen hun leven ook niet zeker in Turkije , met regelmaat worden mensen met een anderen religie vermoord , door de soenitische moslims aldaar .

     afin vindt u dit niet veel overeen komen met wat de nazi’s gedaan hebben in de jaren 30-45 , die ook de linkse, christenen, Joden , ect vervolgen den der dood brachten .

     dus Anniejansz , over nazi’s gesproken kan u beter niets meer schrijven , daar u met u sympathiek voor de islam en de moslims niet ver daar vandaan zit .

   2. V.K.

    -@Geah,

    -Zet het maar gerust uit je hoofd dat NL wordt bezet, dat is immers nergens voor nodig met een elite welke steeds maar weer tegemoet komt aan de eisen van de alhier wonende islam woordvoerders.
    -Grapjes van grapjassen
    -Halal eten in de kantine
    -geen alcohol op de praattafel van de avondshow
    -ministers welke begrip vragen voor het moeilijke ramadan
    -Burgemeesters welke autochtone volkswijken brgrip gaan bijbrengen.
    -etc vul zelf maar in.
    -Ha ha, denk je nu echt wanneer het beledigen of bekritiseren van de islam onder het kopje discrimineren valt er bij jou een IS mannetje voor de deur staat?….Ga er maar vanuit, om teleurstelling te voorkomen dat het gewoon blonde Hollandse agenten zijn met een voorgedrukt aanklachtformuliertje waarin islam met een hoofdletter en Mohammed als de profeet staat gedrukt.

    -Kortom, Nederland islamiseert zichzelf wel.

 8. Anna

  ISIS stuurt alle moslims alvast naar Europa. Politici zijn niet goed snik.

  1. Geah

   Ze zitten al in de AZC’s..

  2. van Urk

   De cijfers liegen er ook niet om; 26.721 Eritreeers, 12.295 Nigerianen, 7.851 mensen uit het sub-Sahara gebieden, 7.636 Somaliers, 5.836 Sudanezen en 5.617 Syriers zijn al op Italiaanse bodem neergestreken. Opvallend is dat uit deze cijfers maar 5% uit Syrische vluchtelingen bestaat waarvan wij juist werden wijsgemaakt dat het hoofdzakelijk deze doelgroep is die massaal naar hier per boot zouden vluchten . En de rest..nou ja, overwegend veel jonge Afrikaanse mannen. Dus vul zelf maar in om wat voor type vluchtelingen het zou kunnen gaan.

   1. toetssteen

    @Van Urk
    Yep.

 9. Nicky

  We weten (hoewel, ik heb tussen muslims jarenlang gewoond, en doe dat nog steeds) dat Mulims, vooral die uit het M-O, altijd giga overdrijven met hun grootbekken. En ja, ze geloven het dan zelf ook steeds meer!

  In de tijd van Jasser Arafat al, heb ik zoveel belachelijke grootspraak van hem – en zijn leiders – meegemaakt (heb met Arafat ook ontmoet destijds en een heel gesprek gehad in zijn bunker, met zijn Al Fatah – en Al Asefah, de militante afdeling daarvan).

  Een ‘westers’ en opgevoed kind dat er bij zou staan, zou al begrijpen dat wat zij beweerden, vaak met schreeuwen en gebaren, nergens op sloeg en totaal onwerkelijk was!

  Helaas weten we in het westen niet beter.
  En laat ze maar, want ik hoop dat er veel linkse wegkijker leiders eindelijk eens schrikken!

  De werkelijkheid is evenwel totaal anders als dit gepoch! Maak er 5% van wat je overhoud aan waarheidgehalte, dan is het vaak veel. En dat door hun lage opleidingsniveau, hun verdorven en a-creatieve mindset, hun hele achtergebleven geestelijk- en kennisgebied (technologisch, (cyber)technisch, strategisch, historisch, wettelijk, psychologisch, enz.).

  Neemt niet weg dat ze levensgevaarlijk blijven: door hun verachting/verheerlijking van de dood en martelaarsschap zijn ze veel gevaarlijker als welke geharde (nationaal- of communist-) socialist dan ook!

 10. Simon Brouwenstein

  Ik weet niet goed wat erger is, deze bizarre plannen of het feit dat er mensen zijn die werkelijk denken dat ze kunnen worden gerealiseerd.

  1. Niek Verheyen

   Al heel vaak tegen jou gezegd Simon: ‘WORDT EINDELIJK EENS WAKKERRRRRRRRRR’!

   1. AnnieJansz

    Waarom, je gelooft toch zelf niet dat dat legertje fanaten Europa kan veroveren.

    De moslims die hier zitten, hebben het veel te goed, die geven dat heus niet op voor 90 virtuele maagden.

    1. Geah

     Wij kunnen wel duidelijk merken dat u geen enkel benul heeft van de Islam en hoe een moslim daarmee omgaat…..U denkt nog te veel in uw eigen westerse straatje en denkt dat een ander dat dan ook maar moet hebben, althans in uw beleving 😉 😉

    2. Niek Verheyen

     Maar weer eens van gender verandert, Brouwenstein? En blijkbaar ook 9/11 niet bewust meegemaakt, om maar wat te noemen?

  2. V.K.

   -@Simon,

   -Met eenvoudige dingen als een radio en kapmes is veel te realiseren.

   -Maar dat wist je natuurlijk al gezien je of topic reactie elders

   —————
   Jodocus

   10 augustus 2015 at 11:13
   .

   Is wel een off-topic reactie.
   Hopelijk houdt Turkije zich overeind. Anders bestaat de kans dat Isis makkelijker onze kant op komt.

   ———-

  3. AnnieJansz

   Inmiddels zit ik hier ook alleen nog maar om me te bescheuren voor aanhangers van de zg. christelijk-joodse waarden die blijkbaar in het PVV-verkiezingsprogramma terug te vinden zijn.

   Als je het dieptepunt wel een keer denkt te bereiken, dan nog is er wel eentje die de grenzen weer wat oprekt.

   Het mag gezegd worden, het zijn racisten, fascisten en ze zijn islamofoob.

   1. Pimsch

    Tja, AnnieJansz,
    Indien uw partner van hetzelfde ras is, dan bent u reeds een racist.
    Indien u de Islam geenszins vergelijkbaar vindt met het nazisme, dan raad ik u aan om de Koran en Mein Kampf grondig te lezen. Beide boeken zijn in Egypte enorm populair.
    Indien u geen islamofoob bent, dan bent u duizendmaal meer fascist dan u weet.

  4. -Harry

   Voor een afgestudeerde academicus is die “Brouwenstein” behoorlijk onnozel .
   Zó razend knap en toch niet begrijpen dat als je band leegloopt dat er een lek zit . Dat kaliber .

   Hij heeft kunnen zien hoe dat tuig optreedt in Irak en Afghanistan , in Syrië , met tentakels in vele andere landen . Als je dan nóg van mening bent dat wij aan een raar soort fobie lijden , dan ben je óf gek óf buitengewoon corrupt .

   Misschien herkent ie het wél .
   Wordt ie betaald om het te downplayen ?

   Interessante vraag , nu we zojuist vernomen hebben dat zijn vriend Obama ( die van die geniale strategie ) de mensensmokkelaars mede financiert die ervoor zorgen dat we overspoeld worden door overgepigmenteerden en mosselmannen , roept dat toch enige vragen op .

   NWO fondsje , Brouwenstein ?

   Ergo , hij gaat prat op zijn studie , maar hij snapt er nog minder van dan een afgestudeerde BLO student .

   OF het is toch weer het GELD wat hem zo ( corrupt ) maakt .

   Dan is ie erger dan die hele SS brigade uit 40-45 bij elkaar .

   Zo zie je dat een eerste indruk vaak helemaal de juiste is , ik dacht het meteen al , een verrader !

   1. AnnieJansz

    Gezien uw eerdere uitspraken zou u diezelfde SS-brigade bejubelen als ze Nederland bezetten met de belofte alle moslims uit te roeien.

    Dat maakt u op dit moment toch een moderne meeloper van Mussert en Co.

    1. V.K.

     -@Ariejanz,

     -Gisteren Suijkerbuijk op de vingers getikt vanwege Godwinnen, vandaag alleen maar Godwinnen.

     1. Pimsch

      Ik zou het geen godwin meer noemen, want dan gaf ik aan haar toe.
      Het zou niet bij de SS opkomen om moslims te deporteren naar vernietigingskampen. Hitler bewonderde de Islam (aantoonbaar) en haatte Mozes en Jezus en gaf Himmler en Rosenberg de opdracht om een Ersatzreligion te vormen. De grootmoefti van Jeruzalem werd in Berlijn enthousiast onthaald.
      Daarmee is de godwin doorbroken en het vuile water kan wegstromen.

    2. Anna

     Annie Jansz. Het feit dat u permanent TW-O en Joden misbruikt om tot uw reactie te komen zegt meer dan genoeg over de bedoeling.

   2. Mart

    Harry…je leerd het ook al aardig om een neger een ”overgepigmenteerde” te noemen.Hier noem ik mijn buurman NEGRON, en mijn ega NEGRA, en niemand vind dit onjuist, zijzelf ook niet.
    Ik word een beetje misselijk van dat ”politiek correcte” daar bij jullie

  5. Antidotum

   Welnu Simon, de politie staakt en het leger heeft onvoldoende munitie.
   Ergo, de uitvoerende macht is een invalide instantie geworden door het overheidsbeleid, dat liever in de kont kruipt van de zelfverkozen Brusselse technocraten en zonder morren de naheffingen betaalt welke, de facto, voor onze bescherming zouden moeten worden gebruikt.
   IS plant een aanslag op de Britse vorstin, de paus en nog meer doelen om Europa alvast te destabiliseren.
   Maar blijf maar in je veilige wereldje.
   Oh ja………..het binnenhof valt ook onder de doelwitten, dus pas maar op Simon.

  6. zomaar

   Simon vanaf de jaren 80 , zijn de moslim zendelingen hier geïmporteerd , door onze regenten .

   en het merendeel van deze moslims hangen de soennitische tak aan binnen de islam , je raad het al waarheen ik wil , (wat ik zeggen wil), IS bestaat ook uit soennieten !!, gelijk als Erdogan en zijn gevolg .

   dus met het huidige aantal zendelingen die dagelijks op Europa afgestuurd word ,is het realiseren van een bezetting door de islam , niet ver meer .

   ik denk met het huidige aantal import , hooguit 2 jaar voor de eerste massa (aanslagen) MOORDEN beginnen op de in hun ogen ongelovigen Europeanen .

 11. skeeter

  Toch maar Trump voor president dan? Onder de huidige clown gebeurt er namelijk niets.

  1. AnnieJansz

   Alleen een gestoorde neemt de ambities van het even gestoorde IS serieus.

   Laat maar komen die 30.000 fanaten, wordt er in 1 klap mee afgerekend.

   1. V.K.

    -@Anniejanz,

    -Waarom zou je de militairen van de lachende doder serieus nemen? Blijkt uit de cijfers dat er van de vluchtelingen slechts 5% uit Syrie komt.

   2. Pimsch

    Als ISIS in een klap 1000 prominente Nederlanders vermoordt, en nog wat belangrijke gebouwen en infrastructuur, dan hebben ze ons land in handen.

    1. Niek Verheyen

     Inderdaad, zoiets Pimsch. Een legertje van 10.000 man of zoiets op uur ‘u’ en we hebben een giga probleem in dit land en de overige Europese landen. Geloof maar dat de kalashnikovs al gestapeld klaarliggen in de vele duizenden moskeeen. Nog wat zwaarder materieel via de havens van Rotterdam, Hamburg et cetera en we hebben een situatie waarbij WOII kinderspel was.

   3. Anna

    AnnieJansz. Het gaat niet om het aantal maar wel over idee en uitvoer. Democratie en rechtsstaat destabiliseren. Die destabilisatie is in volle gang. Eerst bevolking vrijheid van meningsuiting ontnemen (flink angst zaaien) door al degenen die kritiek leveren op de bloeddorstige, moordende , racistische islam hun vrijheid te ontnemen.

   4. zomaar

    ga jij dan heel hard , pang, pang, pang , staan te roepen en kaboem !!.

    druiloor wij zijn al lang opgeheven als burgers door onze linkse, rechtse, liberalen , pacifistische overheden .

    dus of het gestoord is , om bij deze laffe overheidsorganen af te dwingen dat iedere burger zich mag (moet) bewapenen is niet echt gestoord.

    weet je wat gestoord is , je de kop laten snellen zonder verzet !!.

   5. Mart

    Harry…je leerd het ook al aardig om een neger een ”overgepigmenteerde” te noemen.Hier noem ik mijn buurman NEGRON, en mijn ega NEGRA, en niemand vind dit onjuist, zijzelf ook niet.
    Ik word een beetje misselijk van dat ”politiek correcte” daar bij jullie.

  2. AnnieJansz

   wel Trump denkt en houdt alleen aan zichzelf, wat valt daar nu van te verwachten?

   1. -Harry

    Kun je deze zin ook uitleggen , kloteloze ?

    1. AnnieJansz

     Sorry, ik schreef in het Nederlands, een moeilijke taal voor jou.

     1. -Harry

      Lees het nou eens even na man , klojo , het is nog erger dan Belgisch .

      Wel eens gedacht aan de ratio van taalfouten tussen de inzendingen van mij en die van jou ?

      ” wel Trump denkt en houdt alleen aan zichzelf , wat valt daar nu van te verwachten ” ?

      Een rare mix van dyslectisch gebrabbel en analfabetisme .

 12. Niek Verheyen

  De grond waarop de in de westelijke landen reeds gevestigde moskeeen staan worden door hun gebruikers ook als reeds veroverd gebied beschouwd. Gebied dat, in hun beleving, voortaan des islams is. In feite wordt bij de bouw van iedere moskee een soeverein stukje Nederland overgedragen aan de ummah. Het zijn vooruitgeschoven posten in de islamitische expansie die uiteindelijk zal uitmonden in de wereldomvattende ummah. En de meeste achterlijke Nederlanders maar denken dat we een stuk grond te leen geven waarop deze zieligerds hun geloof kunnen beleven.

  1. carthago

   Je beschrijft de clue van de naderende terreur uitstekend, inclusief de naderende onderwerping van de ingedutte nederiglander.

  2. Mart

   Niek heeft het aardig door,maar hòe vertellen we het de linkse wegkijkers??

 13. Bromsnor

  Dat zegt niet alleen ISIS maar datzelfde word ook gezegd door de hoogste geestelijk leider van Iran. Hij heeft er een boek over geschreven.

  ‘Reclaiming Muslim lands.

  “One such principle is that a land that falls under Muslim rule, even briefly, can never again be ceded to non-Muslims. What matters in Islam is ownership of a land’s government, even if the majority of inhabitants are non-Muslims.Khomeinists are not alone in this belief.

  Dozens of maps circulate in the Muslim world showing the extent of Muslim territories lost to the Infidel that must be recovered.

  These include large parts of Russia and Europe, almost a third of China, the whole of India and parts of the Philippines and Thailand.”
  http://nypost.com/2015/08/01/iran-publishes-book-on-how-to-outwit-us-and-destroy-israel/

  1. _Mediaevist_

   Links bestaat voor een deel uit gedegenereerde Hans Kazans die in hun eigen optiek olifanten weggoochelen, terwijl de dieren nog gewoon in de kamer staan.

 14. AnnieJansz

  Alleen een gestoorde neemt de ambities van het even gestoorde IS serieus.

  Laat maar komen die 30.000 fanaten, wordt er in 1 klap mee afgerekend.

  1. -Harry

   A-J 20.16 .

   Door wie dan , gek ?

   Ons leger is een mietjesbende zonder kogels !
   En IS heeft grote delen van andere landen bezet , hoe wou jij dat hier voorkomen ?
   Wie houdt ze hier tegen ?
   Heb je niet gezien hoe fanatiek ze vechten ?
   En de vijfde colonne zit hier ook al paraat .
   Waarschijnlijk met meer munitie dan ons hele leger .

   En het linkse tuig staat als geboren NSB-ers standby om ze de weg te wijzen en ze zoveel mogelijk terwille te zijn .

   En die grote bek van jou is echt te klein om énige indruk te maken , eunuch .

   1. AnnieJansz

    een Eunuch? Heb je daar ook al iets tegen?

    Zelf ben je eigenlijk al een eunuch met je lekkende prostaat, dus houd je aub een beetje in.

    1. -Harry

     Ja , inderdaad ik heb een aangeboren aversie tegen afwijkingen , Arie .
     Zeker psychische .

     Een lekkend prostaat ?
     Zelfs mijn vriendin , die arts , is heeft daar nooit van gehoord .

     Ben je wel goed geïnformeerd ?
     Heb jij nog zo’n ding , trouwens ?

     1. V.K.

      -As je Annie wilt spreken, dan moet je in dat Drentse dorp vragen waar Plastic Arie uithangt.

   2. toetssteen

    @Harry
    Ons leger, althans wat er van over is , kent geen guerrilla technieken. Zet tegenover hen en half miljoen machtswellustelingen, en zeg maar dag vrouwen. Mogen ze dienen als onderlegger voor de ‘superieure’ religie….. (krijgt ineens een hoestbui).

   3. zomaar

    in elke moskeet liggen meer wapens en munitie opgeslagen !, dan ons leger tot zijn beschikking heeft .

    daar hebben onze regenten wel voor gezorgd , met de nodige subsidies

  2. Bromsnor

   Iran zegt hetzelfde als ISIS over die gebieden. En toch heeft Obama met het “gestoorde” Iran een deal gesloten waardoor Iran een officiële nucleaire macht geworden is.

   Om over het geld wat vrijkomt voor Iran nog maar te zwijgen. Want een deel van dat geld zal zeker besteed worden aan het Iraanse terroristische netwerk.

   ‘Reclaiming Muslim lands.

   “One such principle is that a land that falls under Muslim rule, even briefly, can never again be ceded to non-Muslims. What matters in Islam is ownership of a land’s government, even if the majority of inhabitants are non-Muslims.Khomeinists are not alone in this belief.

   Dozens of maps circulate in the Muslim world showing the extent of Muslim territories lost to the Infidel that must be recovered.

   These include large parts of Russia and Europe, almost a third of China, the whole of India and parts of the Philippines and Thailand.”
   http://nypost.com/2015/08/01/iran-publishes-book-on-how-to-outwit-us-and-destroy-israel/

  3. _Mediaevist_

   Het is vrij onsmakelijk om mensen die IS serieus vrezen te vergelijken met die fascistenbende zelf. In het vervolg niet meer als een geit mekkeren over verruwing, a.u.b.

  4. Pimsch

   Ik moet weer in herhaling vallen, al is het tegen dovemansoren.
   Als ISIS in een klap 1000 prominente Nederlanders gruwelijk vermoordt, en nog wat belangrijke gebouwen en infrastructuur, dan hebben ze ons land in handen.
   Er is weinig voor nodig om een land te veroveren wanneer het volk en haar leiders voor 90% uit linkse lafaards bestaat.

 15. Gielah

  @ Baby Jansz .-
  “Verteld” moet het zijn om 21.27 uur….want het voltooid deelwoord van het werkwoord ‘vertellen’ is toch écht met een ‘d’.

  Basisschoolfoutje… wat geen ramp zou zijn,
  wáre het niet dat dit sukkeltje tegelijk wél met zijn gebruikelijke hele grote waffel om 21.26 uur in de richting van een andere reageerder schettert, dat die persoon zijn Néderlands wellicht te moeilijk vindt…. au… au… bloos…..pijnlijk, hoor!

  Waarschijnlijk verstoor ik met deze opmerking wel de infantiele pret van het weer eens lekker een avondje lang intelligentere mensen pesten…
  maar dát moet dan maar….
  want enige (her)opvoeding is in dit geval géén overbodige luxe, zoals wij allen regelmatig kunnen constateren.

  Wat een KIND bent u toch.
  En nog niet eens een slim kind ook.

  1. AnnieJansz

   Wat kan mij correct Nederlands me nu schelen?

   Zijn we hier nu om elkaar verrot te schelden of om elkaar goed Nederlands te leren schrijven?

   voor een taalclubje ga ik wel naar het gesubsidieerde dorpshuis….

  2. Pimsch

   maar wel een groot kind, dat dan weer wel.

 16. Rapunzel

  “wel Trump denkt en houdt alleen aan zichzelf”

  Dat noemt hij Nederlands, onze Annie. Wat is het toch ook een stumper.
  Als hij iemand raar vindt is dat een pré!

  Zullen we botje bij botje leggen en die halve gare een paar weken gesubsidieerde kemping in de Achterhoek cadeau doen?

  Is hij er eens uit en hebben wij er rust van.

  1. AnnieJansz

   Die camping was al een grap van me gisteren. Ik woon er zelf vlak bij Gekke Gieltje…

  2. Wachteres

   Gesubsidieerd is voor linksen gratis. Rapunzel.

   Je kunt je portemonnee dus dichthouden.

   Zonde van je geld.

 17. Rapunzel

  Oh, en we doen wel ff allemaal hieraan mee hé?

  http://www.burgercomite-eu.nl

  1. AnnieJansz

   waarom zou ik die gekken moeten steunen, word ik niet beter van.

   1. -Harry

    Nee , je wordt er zelf niet beter van Alie .

    Maar als dát het criterium is bij jullie linkse ratten , dan is het geen wonder dat we in zo’n egoïstische rot maatschappij beland zijn .

    Vaak doe je iets in het ALGEMEEN belang , niet in je eigen !

   2. Pimsch

    @AJ, dan weet ik een goed medicijn: jezelf en je geestverwanten leren te doorgronden wat hun innerlijke drijfveren zijn.
    Wat zijn uw intenties, wat is uw levensbeschouwing en wereldvisie.
    Onderzoek brengt licht. En de Baghwan is zo jaren tachtig.

  2. Gielah

   Uiteraard, @ Rapunzel.

 18. Rapunzel

  Jij wordt nergens beter van Annie! Ongeneselijk stom ben je, doe het er maar mee.

  1. Geah

   @Rapunzel / Moreno,

   Ongeneselijk=ongeneeslijk……Over stom gesproken 😉

   1. toetssteen

    @Geah
    Ofschoon ik persoonlijk ongeneeslijk gebruik:

    http://apps.nrc.nl/stijlboek/ongeneeslijk-ongeneselijk

    = beide goed.

 19. cmsuijkerbuijk

  En dit alles hebben wij dan te danken aan Obama, die door linksch wordt geroemd als groot strateeg en staatsman, maar in feite nét zo’n klungel, onbenul en demagoog is als die andere “Grootste Strateeg Aller Tijden” van 75 jaar terug en die volgend jaar, als hij eindelijk geen kwaad meer kan doen, rekenschap af zal moeten leggen voor zijn enorme blunders, ondanks waarschuwingen van mensen die wél verstand van het militaire vak hebben.

  1. toetssteen

   Suijkerbuijk
   Obama is uit op het ontwapenen van de bevolking. Kolder als je kijkt naar de staatjes waar de meeste echte slachtoffers vallen door wapenbezit (dus niet bij zelfverdediging, want dan moet je maar niet inbreken hè). Wapenbezit maakt deze gekken terughoudend. Per slot is het ‘paradijs’ leuk, maar de hoeren (walg)op aarde trekt meer.
   Maar ja als jij en ik een leuk knalijzer zouden hebben, denk ik toch dat het een stuk lastiger zou worden om bij de kippetjes te komen.
   Mannen! Eis uw rechten terug!

  2. Wachteres

   Obama heeft zich meteen omringd met figuren uit de moslimbroederschap. Dat zegt genoeg.

   Dat de linksen hem dan nog niet als een gevaar voor onze westerse samenleving ziet, zegt alles over hen:

   Ze zijn of stom of kwaadaardig. Waarschijnlijk een mengsel van beide.

   1. Niek Verheyen

    Ziets, Wachteres,

    1. Niek Verheyen

     Zoiets

  1. Pimsch

   De stichter van deze anti-islamofobie-club is nota bene een Indiase marxist.
   Niet eens een op de tenen getreden moslim, noch een met de nek aangekeken neger.
   Wat zeurt deze man eigenlijk? Een gefrustreerde uit het koloniale tijdperk.

 20. toetssteen

  @Moreno
  Geef me een kanon en als ex marinier zal ik een kneus als u laten zien wat ik waard ben. Geef het wapenbezit vrij en dan zullen we zien wie zijn broek volschijt.

  1. Julius

   Toets als ex marinier…. Proest!

   Als je er maar lang genoeg in blijft geloven dan wordt het een waarheid nietwaar?

   Toets als ex marinier…….. Lolbroekje.

   1. toetssteen

    @Juul
    Pech knul, ik ben zelfs getrouwd in groot tenue.

   2. -Harry

    Julius ,

    komt het omdat jullie linkse gekken zelf alles aan elkaar liegen om de rode heilstaat in stand te houden , dat je denkt dat een ander liegt , als ie wat schrijft ?

    En dat jullie alle gruwelijkheden die de moslims overhoop halen in datzelfde kader maar proberen te bagatelliseren en ons vervolgens van allerlei aandoeningen beschuldigen om je verwanten de handen boven het hoofd te houden ?

    Schaam je je onderhand niet dood om bij dat linkse tuig te horen ?

 21. carthago

  Daar hebben we El capone shit weer, aangenaam, hoeveel heb je er vandaag om zeep gebracht?Iedereen wacht hier met smart totdat je van fidel een sigaar uit eigen doos krijgt,je weet wel,die explosieve.

 22. Pimsch

  Ok, @El Che, blijft geloven in de Volmaakte Che Guevara. En draag elke dag een che-guevara-onderbroek.

  1. Wachteres

   https://ejbron.wordpress.com/2015/08/10/venezuela-boeren-moeten-hun-producten-aan-de-regering-afstaan/

   Ach waar hebben we het over, Pimsch. Er verandert nooit iets in de linkse chaos.

 23. borgpen

  EL CHE, prachtig zoals jij de nachtredactie in het zonnetje (halve maantje) zet. Kinderlijk volwassen jouw reacties.Maar ze geven wel duidelijk jouw visie. Het zijn hier allemaal gestoorde Schijtbakken enne Cobardes. Gelukkig zijn we gezegend met jouw kijk op de wereld.En straks gaan we weer samen kamillethee drinken in de therapeutische belevingstuin.

 24. Wachteres

  http://www.elsevier.nl/Buitenland/achtergrond/2015/8/Veel-doden-bij-bomaanslagen-op-IS-vrij-gebied-in-Irak-2669316W/?masterpageid=158493

  Bij twee bomaanslagen maandag in en rond de Iraakse stad Baquba zijn minstens 58 mensen omgekomen, en vermoedelijk ligt het werkelijke aantal nog hoger. Terreurbeweging Islamitische Staat (IS) heeft de aanslagen opgeëist.

  Zoiets gaan ze hier echt niet toepassen … hoe komen jullie erbij.

  Luister maar naar Simon, dan komt alles wel goed.

  1. borgpen

   Een bommetje op een strategisch punt in Nederland en………….den Hollandsche vechtmachine komt op gang. Met en zonder munitie.Den geschiedenis zal zich herhalen, wat deze ook zij. Aldus een Oud-Gereformeerd lid van ons regime.

 25. Geah

  Zijn haar blondeert en daarna een pruik draagt? Hoe kom je daar nu op? 😉 😉

 26. Simon Brouwenstein

  Het heeft iets aandoenlijks, het geloof dat hier wordt gehecht aan het plan van ISIS Europa te bezetten.

  1. -Harry

   Het heeft iets aandoenlijks , dat ongeloof en dat onbenul van een aantal , die de voorbeelden van ” de club ” dagelijks voorgeschoteld krijgen , daarnaast nog honderden keren geholpen worden om hun soepogen te openen , en het dan verdomme NOG niet zien !

   En dan maar roepen dat degenen die de bui WEL zien hangen , gestoord zijn .

   Doe je dat nou alleen voor het geld Zwijnstein ?
   Of ben je echt zo achterlijk ?

   1. Gielah

    Echt voor het geld… schat ik zomaar in.
    Maar hij hád natuurlijk al die afwijking, die hem zo bruikbaar maakte voor die rotklus.

    1. Julius

     Dat inschatten gaat je niet zo goed af he Gielah?

     Hoe voelt dat nou? Om steevast op het verkeerde paard te wedden?

  2. Pimsch

   Simon lijkt wel een Jood uit de jaren dertig in de ontkenningsfase.

   1. Mart

    Of die ministerprecident in 1940
    ….Ga maar rustig slapen hollanderkes.

    1. Mart

     Sorry taalkundigen, ik bedoel president.

 27. Nicky

  @Harry 22.29: “Een rare mix van dyslectisch gebrabbel en analfabetisme”.

  Heel waar lijkt me.

  En Ariejannajanzoondochter, enz. is niet alleen taaldyslectisch.
  Het lijdt ook aan geestelijke dyslexia.
  Het lijdt ook aan genderdyslexia. Het lijdt ook aan politieke, theologische, cultuur- geschiedkunde dyslexia.

  1. -Harry

   @ Nicky ,

   volgens mijn dierenarts die hier net binnenwandelde en even mee heb laten lezen , leek het haar beter om hem maar in te laten slapen .
   Zonde van de inspanningen om er nog wat aan te dokteren .
   Toen ik haar vertelde dat er toch al het nodige aan hem geknipt is , zei ze : ” OH , een hopeloos geval , in ALLE opzichten . Wij doen ook wel eens van die operaties waarvan je denkt , waar doe je het voor ?
   Je moet een keer ophouden met behandelen ” .

   Tja , dan hoort ie het ook eens van een deskundige .

   1. Gielah

    Intussen blijft het groot-gemuilde warhoofd mij in bijna al zijn reacties vertellen dat hij in hetzelfde dorp woont als ik.

    Wat zou daar achter zitten?

    Een stille hoop dat dit hem én slimmer én sympathieker zal maken?

    1. toetssteen

     @Gielah
     Wat men beoogt inzake terrosrisme.

 28. Anna

  Brouwenstein. ISIS heeft Europa al lang bezet. Velen kunnen zich niet meer vrij in het openbaar bewegen omdat ze met de dood worden bedreigd door moslims. Op termijn zal deze islam ontwikkeling de democratie en rechtstaat. ondermijnen. Het laat duidelijk zien dat het niet gaat om de aantallen. Angst veroorzaken is ondergronds oorlog voeren tegen alle andersdenkenden. Onze vrijheid en vrijheid van meningsuiting is al lang niet meer vanzelfsprekend. Dat is een zeer slechte ontwikkeling die wordt veroorzaakt door moslims.

  1. Simon Brouwenstein

   Natuurlijk, Anna.

 29. vigilante

  De titel is misleidend; Obomba en Erdohan hebben grootse plannen met europa.
  isis bestaat niet

 30. Floris

  Harry schreef:

  “Voor een afgestudeerde academicus is die “Brouwenstein” behoorlijk onnozel .
  Zó razend knap en toch niet begrijpen dat als je band leegloopt dat er een lek zit . Dat kaliber .”
  ————————————————————

  Hoezo “razend knap”?

  Niet elke studie vergt een hoog IQ. Siempie heeft sociologie gedaan. Dat is zo ongeveer de minste studie die er is. Economen zoals ik kijken op sociologen van het slag Siempie neer.

  Het zijn bijna altijd linkse kuddedieren die braaf de rode dogma’s uit hun hoofd hebben geleerd. Zelf nadenken is er niet bij.

  1. Pimsch

   Die dogma’s zijn hun pantser tegen de werkelijkheid.
   En als je de kerken zo k*t vindt, dan resteert ideologie als ersatzreligion.

   1. Floris

    En zo ontstond de linkse kerk. Een smerig kankergezwel dat onnoemelijk veel schade heeft aangericht en nog altijd voortwoekert.

  2. -Harry

   Ik weet het Floris , je hebt natuurlijk helemaal gelijk .

   Maar zo ziet Brouwenstein zichzelf graag , dus ik dacht laat ik hem eens pamperen .

   Als je z’n ego streelt dan geeft ie er soms blijk van niet door te hebben dat je hem bij de beer doet .
   ( Mogelijk een streekuitdrukking , voor iemand besodemieteren ) .

   Al eens eerder vertoond .
   Dat heb je met zulke verwaande arrogante kwasten .
   Wel lollig , dan begint ie zelf met enigszins de boel te relativeren , zo’n anderhalf procent of zo , niet te veel .
   Verder steekt ie die pluim dan geheel zelfstandig in zijn ehhhh , nou ja , ergens .

 31. Nicky

  @Harry,
  voordat deze deskundige het laat inslapen, zou ik het nog één kans geven.
  Flink wassen en scheren, genetisch onderzoekje of het een mannetje of een vrouwtje is, en in de mand terug. Als het niet opknapt: spuitje.

  Maar ik ben slechts een leek, maar met eenzacht hart. Ze zeggen dat ook rechtse mensen die kunnen hebben. Dat het zelfs ook mensen zijn, heb ik vernomen onder die linkse koolwaterstof extracten.

  Kan hij daarna ook die toneelgeneraal uit de pampa El Kapo een beurt geven. Gesubsidieerd misschien nog.

  Het ektoplasma grzstn moet meteen dood. Dat wel weer.

 32. Simon Brouwenstein

  Ik studeerde geen sociologie, Beste Floris maar ik heb wel veel bewondering voor economen. Economie is een wild speculatieve studie die, zoals bekend, de economische crisis nauwkeurig voorspelde en adequate oplossingen wist aan te dragen.

  1. Floris

   En je heet ook geen Wim, zeker?

   Mmmwhoehahahahaha.

   1. Simon Brouwenstein

    Nee, beste Floris en ik neem aan dat u ook geen Floris heet.

  2. Simon Brouwenstein

   Beste skeeter,
   Ik lees dezer dagen Piketty, vanuit uw perspectief ongetwijfeld een linkse econoom. Ik ben benieuwd hoe u en de zelfverklaarde econoom Floris zijn baanbrekende werk beoordelen.

   1. toetssteen

    Bruwestein
    Uhu, het eerlijke herverdelen (kuch) , marxisme en op weg naar allemaal even arm. Mhhhh, ik ken een experiment, meer dan een om exact te zijn.

    Enfin:

    http://www.iex.nl/Column/118465/Piketty-paaltjes.aspx

    1. toetssteen

     Zucht: @Brouwenstein

     Waarom loopt deze site als een slak in zijn achteruit. Als ik typ in mijn vertrouwde snelheid komt slechts 25% door.

    2. Simon Brouwenstein

     U las Piketty, meneer Toetssteen?

 33. Gielah

  Ja… dat heb ik ook weleens.
  Er is hier tegenwoordig van alles, dat ik meer dan een beetje merkwaardig vind….. waaronder dus ook DIT rare verschijnsel.
  Het is in de vroege morgen vaker aanwezig dan overdag, trouwens.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.