Om haar vader te herdenken laat deze dochter een ballon op vanaf zijn graf. Je verwacht nooit waar die vervolgens landde

Zou het een teken zijn?

Is dit stom toeval of is er meer aan de hand? Toen de 13-jarige Saige Seibold samen met haar moeder het graf van haar vader bezocht, liet ze om hem te herdenken een ballon op. Aan de ballon zat een brief waarin de familie verteld hoeveel ze van hem houden, en hoeveel ze hem missen. De man is op 43-jarige leeftijd overleden twee maanden geleden, en het verdriet is dus nog vers.

vlcsnap-2015-08-05-19h40m04s126Wellicht wilde vader Johnny zijn dochter en weduwe laten weten dat alles goed gaat, of misschien stond de wind gewoon gunstig. Hoe dan ook, Saige en haar moeder Sandy wonen 50 kilometer verderop. Toen ze terugreden vanaf het graf, vonden ze in de tuin van het huis waar ze vele jaren gelukkig hebben samengewoond met Johnny misschien wel het laatste waar ze op gerekend hadden: de ballon met de brief aan de vader. Hij lag gewoon in de voortuin.

Ja, echt:


.

Het fenomeen was zo bijzonder, dat Saige en Sandy zeggen dat het ze enorm geholpen heeft met het verwerken van hun verdriet.

 

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.