’s Werelds eerste ‘zweefboard’ ziet er spectaculair uit. Bekijk de video hier!

Het is haast niet te geloven.

Autobedrijf Lexus heeft ’s werelds eerste ‘hoverboard’ of ‘zweefboard’ gelanceerd. Het board werkt met de magnetische technologie waarmee bijvoorbeeld ook zweeftreinen werken. Het bijzondere hiervan is dat de technologie nog nooit op zo’n kleine schaal werd toegepast. Om het board te laten werken, moesten veel nieuwe technieken worden ontwikkeld. Zo wordt het magnetische systeem gekoeld met vloeibare stikstof.

Screen Shot 2015-08-06 at 21.16.43

Hoewel de technologie nu nog veel kost, zou dit weleens het begin kunnen zijn van een heel nieuwe manier van jezelf van A naar B verplaatsen. Het ziet er in ieder geval superspectaculair uit. Bekijk deze fantastische video maar.

 

Fantastisch toch?

Screen Shot 2015-08-06 at 21.10.54

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.