Deze vader heeft misschien wel de meest vertederende tatoeage ooit. De betekenis zal je ontroeren

Hij steunt zijn dochter door dik en dun.

Hoe kun je je dochter helpen als die zich zo schaamt, dat ze er extreem verlegen van wordt? Je laat haar zien dat ze niet alleen is!

Vader Alistair Campbell heeft op zijn hoofd een oorimplantaat laten tatoeëren. Op het eerste gezicht een nogal aparte keuze, maar deze vader heeft een fantastische en ontroerende reden voor de ongebruikelijke afbeelding. Zijn dochtertje Charlotte is namelijk zeer slechthorend, en heeft daarom als sinds haar vierde een gehoorimplantaat.

Zo’n ding, dat in de medische wereld bekend staat als cochleair implantaat, gaat verder dan een gewoon gehoorapparaat. Het wordt namelijk operatief in het oor geïmplanteerd, waardoor zelfs zeer slechthorende mensen een redelijk gehoor kunnen hebben. Het nadeel is wel dat het apparaat er niet bepaald elegant uitziet.

CLpNhJyUAAAV59M

Charlotte kreeg op haar vierde haar eerste gehoorimplantaat, maar deze maand kreeg ze een nieuwe. Daarmee kan ze nog beter horen, maar het nadeel is wel dat het nieuwe apparaat groter is dan haar vorige. Uiteraard is Charlotte dolblij dat ze beter kan horen, maar ze schaamt zich ontzettend voor het ontsierende ding op haar hoofd. Ze werd er zelfs zo verlegen van dat ze met niemand durfde te praten.

Toen besloot Alistair in te grijpen. Hij wilde zijn dochter laten zien dat het geen schande is om een gehoorapparaat te dragen. Ook wilde hij tonen dat ze niet alleen staat, en dat hij haar altijd zal steunen. Daarom nam hij de drastische beslissing om een gehoorapparaat te laten tatoeëren op zijn hoofd.

Charlotte vindt het reuze cool dat haar vader haar op zo’n bijzondere manier steunt. Niet alleen geeft hij haar de boodschap dat ze niet alleen is, hij laat ook aan de hele wereld zien dat hij zijn dochter altijd zal steunen. Wat een topvader!

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.