Veel van deze katten zitten al jaren in het asiel. Totdat deze handige jongen een perfect idee had, en nu loopt het storm

Geen categorieaug 30 2015, 11:00
En de katten? Ze spinden en zagen dat het goed was. Ondanks de snor!
Purrrrrrr... er is vrij weinig dat geruststellender klinkt dan een oude, spinnende kat. Maar veel mensen willen helemaal geen oude kat, maar een snelle jongen kitten. Ze slopen dan wel al je planten en verplaatsen alle schoenen die er in je hele huis te vinden zijn, maar ze zijn veel schattiger en ondeugender, en daar lijken mensen nu eenmaal van te houden.
Voor het dierenasiel is dat natuurlijk een hard gelag, want sommige oudere katten brengen soms wel jaren door in de bunkers van het verblijf.
Reden te meer om daar wat aan te doen, en dit specifieke asiel had een geweldig idee: waarom zou je al die oudere katten niet aanprijzen zoals je ook andere oude koopjes onder de aandacht probeert te brengen.
Inderdaad: wat nu als je net doet alsof alle katten die smachten om een adoptie eigenlijk tweedehandsauto's zijn?
[video width="640" height="360" mp4="http://www.dagelijksestandaard.nl/wp-content/uploads/2015/08/Pre-Owned-Cats.mp4"][/video]
.
De verkopen zijn alleen op katerdag... ik bedoel zaterdag. Helaas nog wel een paar dagen wachten, dus! Maar deze aandoenlijke beesten zijn dat best waard, of niet soms?
vlcsnap-2015-08-30-10h23m13s48
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten