Deze tiener werd geboren met maar één arm. Maar ze verslaat alle tweehandigen als het aankomt op softbal!

Deze tiener werd geboren met maar één arm. Maar ze verslaat alle tweehandigen als het aankomt op softbal!

Laat je niet in de luren leggen. Dit meisje heeft misschien maar één arm, maar energie voor vier!

Katelyn Pavey is zestien jaar oud en werd geboren met maar één arm. Maar dit meisje is geen zielig slachtoffer of iemand die gaat zitten kniezen in een hoekje. Nee, ondanks dat ze alleen een linkerarm heeft, heeft Katelyn alles op alles gezet om een ster te worden in softbal. Niet alleen dat, maar ze heeft een verbazingwekkend goede ooghand-coördinatie:

[video width="640" height="360" mp4="http://www.dagelijksestandaard.nl/wp-content/uploads/2015/08/One-armed-softball-player-recreates-viral-video-Katelyn-Pavey-a-one-armed-softball-player.mp4"][/video]
.

Haar snelle en harde slag met haar ene arm heeft haar vooralsnog nog geen windeieren gelegd: ze is de aanvoerder van het softbalteam van haar school en geldt ook als eerste slagvrouw.

Haar vader is dan ook apetrots, en vertelt over alle mensen die met grote ogen en open monden toekijken als zijn dochter het veld betreedt:

"Mensen die haar nog nooit hebben zien spelen komen helemaal naar voren om haar aan het werk te zien. Het is bijna een rariteit om een eenarmige speler te zien, maar als je een eenarmige softbalspeler ziet die daadwerkelijk kan spelen maak je een klein beetje verschil."

En Katelyn zelf? Die is zelf zo hard als steen:

"Ik vind mezelf prima zoals ik ben!"

Wat een bijzonder meisje!

Lees meer over:
meisjes gehandicapten armen

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties