Vrouw loopt de trap af voor een familiefoto. Die kwam er niet, maar wat er wel gebeurde liet haar traan van geluk huilen

Haar hele familie stond beneden op haar te wachten. Ze dacht dat het voor de jaarlijkse familiefoto was, maar wat ze voor de vrouw in petto hadden bleek nog vele malen mooier.

Shannon Mattingly kwam de trap af van het gezamenlijke vakantiehuisje aan het strand waar zij samen met haar familie en de familie van haar vriend verbleef. Er was haar verteld dat het weer tijd was voor de jaarlijkse familiefoto, dus zij had haar beste kleren aangedaan en zag er mooi uit. Maar toen ze de benedenverdieping van de bungalow betrad, zag ze dat ze de enige was die zich had klaargemaakt. Shannon zei daarover:

“Ik zei letterlijk hardop: ‘ik voel me alsof ik op een ander feest ben dan de rest.’ En iedereen moest lachen en ik had zoiets van, ‘zo grappig is het nu ook weer niet.”

Shannon snapte er niks van, maar ging met haar niet even goed geklede familie toch maar naar de waterkant. Daar bleek vervolgens helemaal geen familiefoto genomen te gaan worden. Wel had haar vriend Jon daar met schelpen een bericht voor haar achtergelaten:

55c285281700002600566b66

Hoe Shannon daar op reageerde? Nou, lees zelf maar wat ze zegt!

“Toen ik eindelijk door had wat er gebeurde, viel er één traan uit m’n ogen. Ik was door het dolle heen, op en neer aan het springen. Ik hou zoveel van die man. Ik kon mijn energie niet onder controle krijgen!”

En inderdaad, de foto’s spreken boekdelen:

55c281dd1700006e00566b61 55c285641700006e00566b67Wij wensen Jon en Shannon uiteraard veel plezier en geluk met hun aanstaande huwelijk! Het begon ooit als een IT-sprookje (hij werkte voor Facebook, zij voor een fotowebsite), maar tegenwoordig zijn de twee onafscheidelijk en is de liefde meer dan echt.

55c287ac1d00006e00143fb5


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

1 reactie

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.