Winkelier is aan het werk in zijn slijterij als ineens een fles begint te wankelen. Hij aarzelt geen ogenblik!

Heeft deze lenige slijter zijn roeping als honkballer gemist?

Drankwinkels zijn gevoelige plaatsen. Niet alleen omdat er alcoholhoudende versnaperingen worden verkocht, maar ook vanwege hun verpakking: alles zit in een glazen fles. Waar je in de supermarkt nog wel een pak rijst op de grond kan laten vallen of bij de Hema die nieuwe sjaal, is er in de slijterij geen enkele ruimte om iets omver te gooien.

vlcsnap-2015-08-13-15h34m06s135

Deze slijter weet dat maar al te goed. Elke fles die op de grond valt betekent meteen enkele tientallen euro’s aan omzetverlies. Dat moet dus koste wat het kost voorkomen worden. Dus als één fles ergens in z’n zaak ineens begint te tollen en dreigt om te vallen, komt de man direct in actie. Een prachtige duik en enkele seconden en pijlsnelle bewegingen later..


.

.. komt alles dus toch nog op z’n pootjes terecht. Gelukkig maar! En gelukkig voor ons had de securitycamera alles gefilmd.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

1 reactie

  1. borgpen

    Als ik in een slijterij zou werken zou ook alles spontaan omvallen.
    Maar mijn reactiesnelheid zou een fractie minder zijn. Maar effe alle gekheid op een stokje, dit is toch nep.Of is dit tijdens een Groningse aardbeving? Vragen, vragen en nooit geen serieuze antwoorden.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.