Yolanthe Sneijder knalt er goed op los in nieuwe film

Geen categorieaug 05 2015, 16:00
De hoogzwangere vrouw van voetballer Wesley Sneijder blijkt er niet één om zonder handschoenen aan te pakken, getuige beelden uit de nieuwe film Popoz.
Wie de trailer bekijkt van de Nederlandse actiecomedy Popoz, die op 8 oktober in de bioscoop draait, zal snel tot de conclusie moeten komen dat Yolanthe Sneijder wel een voetbalvrouw is, maar dan wel een hele stoere voetbalvrouw. In de film speelt de actrice de rol van een huurmoordenares. Omgaan met automatisch wapens is haar dan ook absoluut niet vreemd. Aanschouw de beruchte trailer zelf maar:
[video width="640" height="360" mp4="http://www.dagelijksestandaard.nl/wp-content/uploads/2015/08/Popoz-trailer-8-okt-in-de-bioscoop.mp4"][/video]
.
Naast Yolanthe speelt er ook nog een hele schare van ander Nederlands talent mee in de film:
De regie van de film is net als bij de serie in handen van Martijn Smits en Erwin van den Eshof. Zij tekende samen met Wijo Koek voor het scenario.
In de bioscoop-versie van de komische politieserie van Comedy Central raken de rechercheurs Ivo en Randy (Huub Smit en Sergio Hasselbaink) verzeild in een misdaadavontuur als ze zich ongevraagd bemoeien met een grote politieoperatie. Dat loopt compleet uit de hand, waardoor er veel doden en gewonden vallen.
Wie dacht dat Yolanthe de de enige sexy actrice is die schittert in de bioscoophit, moet overigens goed blijven opletten:
vlcsnap-2015-08-05-15h37m06s5Naast Yolanthe speelt immers ook voormalig SM-model Ancilla Tilia.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten