Ze verkoopt de antieke Lamborghini van haar man. Wacht tot je de bijzondere reden leest waarom

Hoe uit iets triests, iets goed kan voortkomen.

Een weduwe uit Californië heeft het meest kostbare bezit van haar overleden man verkocht, zodat ze andere levens kan redden. Frederic, de man van Susan Futterman pleegde in 2012 zelfmoord na een plotselinge psychose. Ze is ervan overtuigd dat het niet gebeurd was als ze meer kennis van en toegang tot psychologische hulp hadden gehad.

Nu verkoopt Susan zijn zeldzame antieke Lamborghini 400GT 2+2. Er zijn maar 250 van zulke auto’s op de wereld, en zo’n wagen is minimaal een half miljoen waard. Frederic had de auto ooit gekocht van de oorspronkelijke eigenaar in 1989, en sindsdien is hij alleen maar meer waard geworden.

De opbrengst van de auto gaat naar een stichting die zich inzet om zelfmoord te voorkomen. De voorzitter van de stichting vindt het een prachtig gebaar:

“Ze doet iets prachtigs met de nalatenschap van haar man. Het is een fantastische en moedige daad van Susan dat ze die auto kan loslaten, die al zo lang in haar garage staat en een aandenken was aan haar man.”

Laten we hopen dat op deze manier uit iets triests, iets goeds voortkomt!

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.