Deze man en zijn vriendin besloten hun bed een flink stuk groter te maken. De reden waarom is simpelweg te lief voor woorden

Er zijn honderdduizend redenen waarom je in een groter bed zou willen slapen, maar dit stel heeft misschien wel de allerschattigste.

Draait je wederhelft misschien teveel in de slaap, of snurkt hij of zij te hard? Of heeft je allerliefste de neiging om diagonaal onder de dekens te kruipen en je zo min of meer uit bed te duwen? Er kunnen echt legio redenen zijn waarom je in een groter bed slaapt, maar ene Rob en zijn vriendin hebben misschien wel de allerliefste.

De twee zijn namelijk enorme dierenvrienden, en hebben een bonte verzameling aan honden en katten in huis. En liefhebbers van honden en katten weten hoe fijn het is om ’s ochtends na het wakker worden even een kat of een hond te knuffelen. Dus besloten Rob en zijn vriendin om hun bed maar liefst drie meter breed te maken. Inderdaad, dat las je goed: drie meter breed:

Rbdlo3BEr moet immers genoeg ruimte zijn voor hun vijf katten en twee honden! Is dat gelukt? Nou en of! Iedere kat en elke hond heeft nu z’n eigen zachte plekje bij Rob en zijn wederhelft:

LsnZTXUGenoeg ruimte voor iedereen. Rob is erg blij met de verbouwing. Maar wie er minder blij mee is, is deze jongen:

super-bedSupergroot zacht bed en deze kat kan het nog steeds niet schelen? Volgens mij hebben we een kandidaat om Grumpy Cat op te volgen!


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

2 reacties

  1. Nicky

    Ja schattig. Hè gerrie. Nooit uhn beest in mebed.

  2. Ali Yas

    Geen vlooienband te zien. Dat wordt krabben.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.