Toen ze erachter kwam dat haar klant tegen kanker aan het strijden was, deed deze 17-jarige serveerster iets heel bijzonders

Hoe oud of jong je ook bent… je bent altijd in de positie om anderen te helpen. De hartverwarmende daad van serveerster Daniela Bossi toont dat zeker wel aan!

Toen Rick en Annette Lewallen een pizza kwamen eten in een Italiaans restaurant en om de rekening vroegen, kregen ze een aangename verrassing die ze helemaal niet hadden zien aankomen. Dat wil zeggen: ze kregen het bonnetje, maar de rekening was al betaald. Door niemand minder dan hun serveerster die nog maar 17 jaar is. Vanuit haar fooienpot betaalde ze de rekening van de Lewallens:

18638962-mmmain“Voor het strijden van het grootste gevecht.. deze is op mijn kosten ♥” schreef Daniela Bossi op de bon. “Met veel liefde, Daniela.”

Daniela kende het echtpaar Lewallen namelijk viavia, en wist dat het niet helemaal goed ging met Rick. Dat wil zeggen: ze wist dat de man al sinds april tegen hersenkanker vecht, en wel een steuntje in de rug kon gebruiken.

Maar wie zich echt helemaal in de zevende hemel voelt vanwege de daad van liefdadigheid van de jonge serveerster, was Annette Lewallen. Op Facebook geeft ze aan hoeveel Daniela’s daad voor haar en haar man betekent:

18638970-largeMaar ook buiten de social media om is Annette één en al lof over de serveerster die niet alleen de artesjokkenharten, maar ook haar eigen hart op de goede plaats heeft:

“Het was een stem voor menselijkheid. Ik ben zojuist eindelijk gestopt met erover huilen.”

Ook over haar man Rick is ze één en al lof. Ze legt uit dat de man een experimentele behandeling ondergaat, die helaas wel samenvalt met zware chemotherapie en bestralingen. Maar de koene Rick laat zich daar niet klein door krijgen:

“Hij is echt een heel positieve man. Hij fietst nog steeds en gedurende de behandeling liep hij ook elke dag nog 15 kilometer om zijn conditie op peil te houden.”

Daniels ondertussen wuift alle complimenten weg. “Voor mij was het echt een kleine daad.” En:

“Ik dacht niet dat het veel ophef teweeg zou brengen. Ik deed het omdat hun familie er altijd geweest is voor mijn zusje.”

Je weet dat je iets heel bijzonders hebt gedaan als je niet alleen het nieuws er mee haalt, maar er óók nog eens bijzonder bescheiden onder kan blijven. Daniela, je bent een topmeid!

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.