Twee mannen knokken wat af op een perron. Als de trein één van ze lijkt te gaan raken, veranderen ze op slag in vrienden

Hoe verander je van twee vechterbazen ineens in twee mannen die elkaars leven aan elkaar te danken hebben? Kennelijk moet je je matpartij beginnen op een treinstation.

Als twee mannen ineens een vechtpartij ontketenen naast het spoor waar ieder moment een trein kan arriveren, moet de twee kemphanen haast wel weten dat dit levensgevaarlijk is. Dat blijkt later ook wel, want tijdens een onbewaakt ogenblik in het gevecht zet één van de twee een stap in de verkeerde richting, en komt daarbij op het spoor terecht:

vlcsnap-2015-09-07-16h18m10s78De strijdende partijen zijn uiteraard enorm boos op elkaar, maar zoals het wel vaker gaat: je kan niet goed met elkaar leven… maar ook niet zonder elkaar. Ondanks het feit dat hij vlak voor het ogenblik dat zijn tegenstander op het spoor viel nog naar hem aan het slaan was, is hij niet van plan de knokpartij te laten eindigen met een treinongeluk.

En dus doet de man met het rode petje het ongelofelijke, en trekt hij zijn kameraad weer het perron op. Uit de weg van het gevaar:


.

… En dat was net op tijd! Want slechts enkele seconden erna arriveert de trein al:

vlcsnap-2015-09-07-16h14m17s12

Wie had dat gedacht? In plaats van dat de heren elkaar hebben afgetuigd, heeft de één juist het leven van de ander gered!

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

1 reactie

  1. olafd

    “En dus doet de man met het rode petje het ongelofelijke” ? …… Mijn god, sorry hoor, de titel vond ik al tenenkrommend, maar deze zin…. Brrrr….. Ik ga weer naar een herhaling van ShowNieuws kijken 😉

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.