Vriendinnen ruilen voor één dag van telefoon. Je zal niet geloven hoeveel vermakelijke chaos zoiets kan veroorzaken

Als een aantal beste vriendinnen besluiten om voor één dag van mobiele telefoon te wisselen, lijkt er aanvankelijk niet zoveel aan de hand. Totdat de meiden uitvinden dat elkaars telefoons ook toegang geven tot elkaars social media-account…

Als de Amerikaanse website Buzzfeed een aantal hartsvriendinnen de hypothetische vraag stelt of ze in principe hun telefoon zouden ruilen met elkaar, lijken ze eerst wel, doch aarzelend, open te staan voor de suggetie. Maar als de interviewers aankondigen dat het ook allemaal echt gaat gebeuren, en wel nu, schrikken de dames toch een beetje.

Maar ze zijn de kwaadsten niet, en ruilen hun smartphone om met elkaar. Voor sommigen geldt dat ze dat misschien beter niet hadden kunnen doen. Eén deelnemende vrouw post namens haar lesbische hartsvriendin een Facebookbericht vanaf een tankstation.. want dat is waar alle lesbiennes heengaan, toch?

vlcsnap-2015-09-07-15h28m52s178En een ander ging zitten neuzen in de Tinderberichten van haar beste vriendin. Sommige mannen die zij mogelijkerwijs wel interessant vond werden ineens vergeleken met een aubergine:

vlcsnap-2015-09-07-15h29m47s65Maar op een gegeven moment kregen één vriendin het toch wel een beetje lastig, als ze zagen hoe haar vriendin namens haar een oproep deed de beste medicijnen voor diarree aan te raden.

Lol, oeps:

.

Achteraf waren ze het er allemaal wel over eens: nog een keertje dit experiment uitvoeren? Nah… misschien was één keer wel goed genoeg.

Zou jij je beste vriend of vriendin voor één dag vertrouwen met je mobiele telefoon? En wat zou je doen als jij de telefoon had van je beste vriend of vriendin?

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.