Dus… Haartattoo’s. Is de nieuwe Kylie Jenner Challenge geboren?

Al decennialang zetten mensen tatoeages op hun huid. Maar realityster en model Kylie Jenner heeft een belangrijke innovatie: tattoo’s in je haar!

Enkele maanden geleden veroverde Kylie Jenner – Kim Kardashians ondeugende halfzusje – het internet met haar eigen ‘Kylie Jenner Challenge’. De 18-jarige femme fatale had namelijk een manier gevonden om grotere lippen te krijgen zonder daarvoor onder het mes te hoeven. Niet iedereen was onverdeeld enthousiast over het idee, maar ze had er duidelijk wel een hit mee te pakken.

Nu komt Kylie Jenner met de volgende schoonheidsinnovatie: tatoeages in je haar. Ongetwijfeld is deze minder schadelijk dan haar vorige rage. De haartatoeages dus:

Flash tattoos are out, hair tattoos are in.

Those who want to embrace the latest hair trends but hate the idea of permanent change, are in luck.

Hair accessories brand Scünci, created temporary tattoos that you can apply directly to your locks.

En Kylie? Die lijkt de eerste te zijn die een nieuwe trend gespot heeft, en laat zich dan ook vrolijk fotograferen met haar nieuwe haartattoo en haar honden:

De tattoeages zijn trouwens niet eens duur. Ze kosten €5. En als je ze zat bent, dan kan je ze gewoon weer uitwassen met een beetje water en shampoo. Simpel zat, toch?


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.