Haar moeder is ernstig ziek. Hoe dit vierjarige meisje haar toch hoop geeft, is ongelooflijk ontroerend

Hoop doet leven.

Iedereen heeft weleens te maken gehad met de ziekte kanker. Of het nu in je naaste omgeving is, of een kennis die je wat minder goed kent, of misschien jezelf, de kans is groot dat je ooit met deze ziekte geconfronteerd bent. Het is dus voor niemand een raadsel wat kanker met mensen doet, en wat de verschrikkelijke gevolgen ervan zijn. Ook mensen die de ziekte overleven, hebben een zwaar traject achter de rug van chemokuren en bestralingen.

Wat de vierjarige McKenna deed voor haar zieke moeder, heeft dan ook over de hele wereld harten geraakt. McKenna’s moeder vecht namelijk tegen kanker. Hoewel McKenna nog maar vier is, probeert ze alles te doen om haar moeder een hart onder de riem te steken, en hoop te geven. Hoe ze dat doet? Nou, vooral door heel veel liefde te tonen. En elke dag zingt ze voor haar moeder het ontroerende nummer I’m gonna love you through it van Martina McBride. De tekst van dat nummer is behoorlijk passend:

“When you feel lost and scared to death, like you can’t take on more step, just take my hand, together we can do it — I’m gonna love you through it.”

Onlangs werd gefilmd hoe McKenna haar moeder toezingt. Wanneer je de video bekijkt, zul je begrijpen waarom zoveel mensen hier al door werden geraakt.

 

De ontroerende serenade kreeg laaiend enthousiaste reacties op sociale media. “Na tien seconden moest ik al huilen”, schrijft een Facebookgebruikster. Een ander schrijft: “Deze video heeft me echt geraakt! Wat een fantastische dochter! Jullie zijn in mijn gedachten en gebeden”.

Voor de moeder van McKenna geeft de steun van haar dochter haar de extra motivatie en hoop die ze nodig heeft om de strijd tegen kanker te blijven voeren. Wat een fantastisch lieve dochter.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.