Is Rafael wel de vader van Sabia’s nog ongeboren kind?

De Telegraaf bericht dat er verwarring is ontstaan over Sabia Engizeks zwangerschap. In juli liet ze weten 11 weken zwanger te zijn, wat neerkomt op bijna drie maanden. Onlangs maakte ze echter een foto van haar nog vrij kleine zwangerschapsbuik, waarbij ze vermelde vier maanden zwanger te zijn. Dat is merkwaardig: ze zou immers bijna zes maanden zwanger moeten zijn als haar eerste boodschap klopte.

Dat is problematisch, maar het wordt nog gekker. Als Sabia inderdaad vier maanden zwanger is, is ze namelijk zwanger geworden op het moment dat Rafael op trainingskamp was met Betis Sevilla, zijn nieuwe club. Het was toen al bekend dat de twee uit elkaar waren.

Daar komt nog eens bij dat Sabia zegt dat zij en Rafael de zwangerschapstest samen deden. Zoals de krant voor wakker Nederland terecht vraagt: “Maar wanneer dan?” Rafael was er immers niet toen het kind hoegenaamd verwekt was… en hun relatie was al beëindigd. Hoe kon Rafael er dan bij zijn geweest of het kind zelfs maar verwekt hebben?

Het Duitse magazine OK! Magazine vraagt zich dan ook hardop af:

“Wie is de vader van haar kind?”

Ondertussen heeft Rafael van der Vaart alweer een nieuwe vriendin. Het is de 23-jarige Christie, een jongedame uit Amsterdam. De twee werden eerder al enkele malen samen gespot, maar Rafael bevestigt nu inderdaad dat ze een relatie hebben. Daarmee lijkt zijn link met Sabia definitief te zijn doorgesneden – zelfs als ze toch zwanger is van hem.

Wat vind jij van Sabia’s verhaal? Denk jij dat ze zwanger is van Rafael, of begin je ernstig te twijfelen aan haar uitspraken?

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

2 reacties

  1. Nog1

    En dit flauwekul-artikel is bij DDS ingedeeld in de rubriek ‘cultuur’. Enfin, de vraag die Michael stelt is; ‘Wat vind jij van Sabia’s verhaal?’

    Ik vind haar verhaal niet alleen onbelangrijk maar ook volstrekt oninteressant. Zelfs als ik erachter zou komen dat ik zelf de vader zou zijn.

  2. Spleen

    Zonder belang is dit bericht niet. Het raakt aan een essentiële vraag: kunnen de spelers van het Nederlands Elftal hun vrouw onder de duim houden of moeten ze zich in ernst afvragen wie de verwekker van het kind is dat ze na een vermoeiend voetbaltoernooi in hun huis aantreffen.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.