ISIS vermoordt 12 christenen die weigerden afstand te doen van hun geloof

Ze martelden het jongetje door zijn vingertoppen af te snijden. Zijn vader werd verteld: ‘We houden pas op als je je tot de islam bekeert.’

Gospel Herald bericht dat de terroristische organisatie ISIS onlangs 12 christenen heeft vermoord. Dat gebeurde op ongekend brute wijze.

Christian Aid Mission, een humanitaire groep die zich inzet voor christenen die het moeilijk hebben in hun eigen land (vaak is dat dus in het Midden-Oosten), weet wat er gebeurde:

“Staande voor de leider van het team en familieleden in de menige pakten ISIS-leden een jongetje van 12. Ze begonnen zijn vingertopjes af te snijden. Ze vertelden de vader dat ze pas zouden ophouden met de marteling als hij zich tot de islam bekeerde.”

De vader van het jongetje – een pastoor die negen kerken heeft opgericht – weigerde en werd vervolgens zelf ook zwaar mishandeld en gemarteld. Datzelfde gold voor twee andere medewerkers van de kerk.

Vervolgens werden alle vier christenen gekruisigd.

De christenen werden zo bruut vermoord omdat ze zich eerder van de islam tot het christendom hadden bekeerd. Acht andere christenen waren in het verleden ook islamitisch en werden voor dezelfde keuze gesteld: terugkeren tot de islam of op brute wijze omkomen. Stuk voor stuk hielden ze hun rug kaarsrecht; geen van hen gaf toe.

Twee van de acht waren vrouw – één was 29 jaar oud, de andere 33. Zij werden voor de ogen van de aanwezige menigte verkracht. Daarna werden alle acht christenen onthoofd.

Ze stierven op buitengewoon moedige wijze: biddend en Jezus aanroepend. Eén van de vrouwen glimlachte vlak voor haar onthoofding en zei: ‘Jezus!’ Op dat moment werd ze vermoord door de radicaal-islamitische terroristen van ISIS.

En het Westen? Dat staat erbij en kijkt ernaar.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

13 reacties

 1. zomaar

  kijk als er nu spraken zou zijn , van een tsunami christenvluchtelingen , uit deze regionen was er waarschijnlijk (buiten links om), niemand op tegen hen binnen onze samenleving te verwelkomen .

  een feit is en blijft !!, als ik zie en hoor hoe de moslim (islam , zie boven), zijn eisen aan ons stelt , dat wij ons naar en aan hun geloof moeten richten , kan ik helaas niet anders schrijven dat wij met de import van moslims (islam), onze westerse christelijke , joodse samenleving offeren voor de maangod van de moslims (islam) .

  en (links) maar zingen en klappen , als er weer een lading van duizenden onze grenzen overkomen .

 2. Jantje

  Dat doet de islam met je. het maakt een psychopaat van je. Dat kan ook niet anders als je een intense slechterik als Mohammed verafgod.

 3. Pjotter

  Hier zie ik Svetlana niet, met haar mooie religie de islam en haar Zionistische plots, islam staat voor vergiftiging der menselijke geest, opleidingsschool voor moordenaars en verkrachters.

 4. janszm

  Wat een ongedierte, die islamliefhebbers.

  1. van Urk

   Heb zelf in mijn dorp vier mocro,s lachend tegen een kerkmuur aan zien plassen wat zij nog filmden ook! Op dat moment denk je bij jezelf hoe je op dat moment moet gaan reageren of de zaak aan moet gaan pakken om deze personen aan te spreken op hun gedrag zonder dat je in elkaar gerammeld wordt of beschuldigd wordt als iemand die discrimineert en islamofoob is. Want zo ver zijn we al ver gezonken in dit land dat wij deze mensen niet alleen moeten tolereren met wat ze zijn, maar ook hoe zij tot vandaag mogen gaan gedragen.

 5. Anna

  Dagelijks vanaf geboorte dood en verderf leren uit een giftig boek. Helft van het terroristische militaire Vrije Syrische Leger is overgelopen naar IS en Al-Nusra en andere islamitische ideologieën. Dat noemen ze de gematigden.

  1. toetssteen

   @Anna
   En dan lees je dit:

   http://www.nrc.nl/nieuws/2015/10/05/vs-treft-voorbereidingen-voor-groot-offensief-tegen-is-in-syrie/

   Dus de VS gaan opnieuw 3 tot 5.000 Arabieren van tools voorzien. Je hoeft geen helderziende te zijn om te weten hoe intens slecht de motieven van de VS zijn. De ‘tools’ zullen zonder enige twijfel bij IS terecht komen, wat natuurlijk ook de bedoeling is.

 6. V.K.

  -Tsja, je kan erop wachten dat wanneer de westerse paus de Nobelprijs van de vrede misloopt Jesus aanroept.

  -Maar ja, wat verwacht je nog meer van de opportunistische westerse christenen welke je wel kunnen vertellen dat het afslachten van Soennieten en Sjiieten sektarisch geweld is,het afslachten van christenen door Soennieten niets met de islam van doen heeft.

 7. CJD

  https://m.facebook.com/photo.php?fbid=892768167438765&id=100001167709729&set=a.306485699400351.71749.100001167709729&source=48&ref=m_notif&notif_t=like

  En dan wordt Putin hier gedemoniseerd… Het maakt mij geen moer uit wat zijn motiven zijn in Syrië. Hij bewijst de wereld een dienst hiermee

  1. Mart

   CJD,15% van de russise bevolking is islamiet….tòch houd Putin ze aardig in het gareel,en denk er om dat dit zo blijft.

 8. Nicky

  “Who through faith… obtained promises, stopped the mouths of lions,

  Quenched the violence of fire, escaped the edge of the sword, out of weakness were made strong, waxed valiant in fight, turned to flight the armies of the aliens.

  Women received their dead raised to life again: and others were tortured, not accepting deliverance; that they might obtain a better resurrection:

  And others had trial of cruel mockings and scourgings, yea, moreover of bonds and imprisonment:

  They were stoned, they were sawn asunder, were tempted, were slain with the sword: they wandered about in sheepskins and goatskins; being destitute, afflicted, tormented; (Of whom the world was not worthy:) they wandered in deserts, and in mountains, and in dens and caves of the earth.

  And these all, having obtained a good report through faith, received not the promise: God having provided some better thing for us, that they without us should not be made perfect.”
  ‭‭Hebrews‬ ‭11:33-40‬ ‭KJV‬‬

 9. Nicky

  Johannes op Patmos, met zijn visioenen wat zou gaan gebeuren:

  “…I saw the souls of them that were slain for the word of God, and for the… t…e…s…t…i…m…o…n…y…* which they held:”
  ‭‭Revelation‬ ‭6:9‬ ‭KJV‬‬

  * testimony, μάρτυς [MA/RTUS] {mártys}
  of uncertain affinity; a witness (literally (judicially) or figuratively (genitive case)); by analogy, a “martyr”:– martyr, record, witness.

  Hallelujah!

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.