Islamitische zangeres dichtbij plekje in nieuwe K3-formatie

Het is heel goed mogelijk dat het nieuwe K3 een plekje vrij heeft voor een moslima.

Binnenkort is K3 weer compleet. De Vlaamse zangformatie die in de voorbije decennia enorm populair is geweest bij kleine kinderen, wordt momenteel opnieuw gevormd in het programma K3 zoekt K3. Inmiddels nadert ook de finale van de talentenjacht met een zeer specifiek doel, en kan men gaan speculeren over wie het uiteindelijk zouden kunnen gaan worden.

Uit Nederland zijn Klaasje, Jindra, Lisa, Demi en Suzan over. En uit Vlaanderen doen nog  Laura, Lauren, Hanne, Marthe.. en Nora over.

En die laatste is ook meteen de favoriet om een plekje te veroveren. Nora is namelijk de dochter van Marokkaanse immigranten, en is zelf ook een moslima. Dat laatste opent deuren voor haar:

Er zijn tien dames door naar de liveshows van K3 zoekt K3. Ook de gewilde moslima is een stap dichter bij een plaats in de peuterpopformatie.

Eerder onthulde Privé al dat het productiebedrijf achter K3 een moslima in de nieuwe bezetting ziet zitten. Bronnen rond Studio 100 onthulden dat nadrukkelijk ook gezocht wordt naar een moslima om een betere afspiegeling van de huidige Vlaamse en Nederlandse samenleving te krijgen.

In totaal waren er meer dan 6.000 aanmeldingen, maar meer dan 5990 zijn inmiddels afgevallen. Nog zeven dames zullen moeten sneuvelen in de spelshow om te bepalen wie Karen, Kristel en Josje mogen opvolgen.

3892260471.-0fb934ee08542031aad03bff08feaf14

Of de islamitische Nora ook daadwerkelijk wint, zullen we vanaf aanstaande vrijdag kunnen zien in de liveshows die ook op SBS zullen worden uitgezonden.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

8 reacties

 1. Anna

  Hebben ze ook specifiek een christen gevraagd of Joodse, heidense, boeddhiste, hindoeïste. Waarom dan wel een aanhangster van de islam. Absurd!

 2. Geah

  Dat heet provoceren uit de hoek van de moslims….Als er geen moslima wordt gekozen voor K3 dan kunnen zij erop gooien dat het discriminatie is….komt er wel een moslima in die groep dan kunnen zij het hele karakter van die groep veranderen….Kortom die moslims zijn erop uit om de westerse waarden nog verder om zeep te helpen….

 3. Ni28

  Keurig K3! En politiek helemaal correct! Jammer dat zij maar met drieën zijn anders kon je alle kleurtjes nemen. Tip: Je kunt ook een blanke zangeres weglaten.

 4. Bromsnor

  Positieve discriminatie dus. De verplichte moslima.

  En ik dacht nog wel dat discriminatie taboe was.

 5. C.oitus

  Waarom heeft zij geen hoofddoek, dit is niet normaal hoor.

 6. henk vintage

  Een afspiegeling van de Nederlandse en Vlaamse samenleving??
  6% moslims in Nederland en Vlaanderen een 33% moslims in K3
  Nu maar hopen dat ze geen hoofddoek om doet nadat zij is aangenomen.

 7. V.K.

  -Ha ha, vindt die islamobitch van K3 stukken beter dan die 3 maal k katholieke bim bam klokkenluider van Duin.

 8. Ni28

  De politieke correctheid is eigenlijk het grootste probleem van deze tijd. Door politieke correctheid wordt positieve discriminatie bevorderd. Het maakt de kloof tussen de etnische groepen nog groter dan deze al is. Discriminatie, positief of negatief, blijft discriminatie. Daar maken zich onze politici in Europa aan schuldig. Geleid vooral door de socialisten die hun huid makkelijk verkopen onder de mom van idealistische waanzin.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.