Khloé Kardashian en Lamar Odom blazen scheiding af

“We geven ons huwelijk een tweede kans” 

Groot nieuws voor de familie Kardashian: Khloé (de jongere zus van Kim) heeft haar scheiding met Lamar Odom afgeblazen. De Kardashianzus was jarenlang getrouwd met de basketballer, maar sinds 2013 zijn ze uit elkaar. Sindsdien is er steeds gedoe geweest om de scheidingspapieren: Nu eens wilde Lamar niet tekenen, dan deed Khloé weer moeilijk. Dat leidde ertoe dat de officiële scheidingspapieren pas een paar maanden geleden werden getekend, maar de procedure loopt nog steeds.

Maar nu is het voormalige glamourkoppel alweer op andere gedachten gekomen: Volgens TMZ hebben de twee een verzoek ingediend bij de rechter om de scheidingspapieren niet in behandeling te nemen. Lamar heeft het verzoek getekend vanuit zijn ziekenhuisbed. Ze willen hun huwelijk namelijk een tweede kans geven. Deze week schreef De Dagelijkse Standaard al dat de liefde tussen de twee weer leek op te bloeien:

Sinds Lamar Odom bij een ongeluk in een bordeel bewusteloos raakte en in comateuze toestand moest worden verpleegd in een ziekenhuis, besefte Khloe pas echt hoeveel ze nog voelde voor haar bijna-ex-man. Dat was verdrietig nieuws voor haar huidige vriendje basketbalspeler James Harden. Die werd aan de kant gezet door de realityster.

Khloé zou volledig voor Lamar willen gaan. Die ligt nog steeds in het ziekenhuis na zijn (vermoedelijke) overdosis tijdens een feestpartij in een bordeel. Gelukkig lijkt het al beter te gaan met hem: Hij is wakker uit zijn coma en gisteren zou hij al zijn eerste stappen hebben gezet.

De scheiding is nu definitief van de baan. Hopelijk zien Khloé en Lamar nu allebei in dat ze bij elkaar horen – dat merk je het best in dit soort moeilijke tijden. Sinds Lamar in coma raakte, is Khloé haast geen moment van zijn zijde geweken. In het ziekenhuis hield ze dag en nacht de wacht bij haar ex. Als hun nieuw opgebloeide huwelijk zal worden gekenmerkt door diezelfde onvoorwaardelijke liefde en trouw, is dat goed nieuws voor zowel Khloé als Lamar.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

1 reactie

  1. Daniel

    Goed nieuws. Mooie vrouw. Gekke Lamar.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.