Kim Kardashian last babyshower af vanwege Lamar Odom

De ex van Khloe vecht voor zijn leven.

Lamar Odom, de ex-man van Khloe Kardashian, ligt in coma. Na een vierdaags feest in een bordeel werd hij bewusteloos gevonden door een prostituee terwijl er slijm uit zijn neus en mond kwam.

Het wordt vermoed dat de voormalige basketballer een overdosis drugs heeft genomen. Wat in ieder geval vaststaat, is dat hij een grote hoeveelheid plantaardige Viagra heeft genomen. Volgens medici is het gevaarlijk om zoveel potentieverhogende middelen te nemen, omdat dat een gevaarlijk lage bloeddruk veroorzaakt. Lamar ligt in coma in het ziekenhuis. Hij is afhankelijk van beademingsapparatuur om in leven te blijven, en ook met zijn hart zou het niet goed gaan.

Dat Lamar nu in coma ligt, raakt niet alleen Khloe – die nog steeds veel voor haar ex voelt – maar de hele Kardashian familie. Kim Kardashian, die in december wordt verwacht te bevallen van een zoon, heeft zelfs haar babyshower afgelast vanwege Lamars medische toestand. Babyshowers zijn een soort vervroegde kraamvisite, waarbij een aanstaande moeder veel cadeaus van haar vriendinnen krijgt voor de baby. In de Kardashianfamilie zijn babyshowers natuurlijk enorme evenementen, en Kims feest zou plaatsvinden op een luxueus landgoed in Beverly Hills. Het is dus heel wat dat ze de babyshower heeft afgelast – zeker omdat ze eigenlijk een heel slechte band had met Lamar.

Zowel Lamar als Khloe bleven na hun break-up gevoelens voor elkaar hebben. Zo zei Khloe dat, als het aan haar lag, ze zo weer zou trouwen met Lamar. Ook Lamar zei dat hij soms spijt had van zijn scheiding van Khloe. Hij vecht nu voor zijn leven in het ziekenhuis, met Khloe aan zijn zijde.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.