Kim Kardashian viert aanstaande baby met een pyjamafeestje

De bevalling van Kim komt steeds dichterbij, en dat wordt natuurlijk gevierd met een baby shower.

Kim Kardashian is al een tijd in verwachting, en als alles goed gaat zal ze binnen een paar weken bevallen van een zoontje. Naar goed Amerikaans gebruik wordt dat gevierd met een zogeheten babyshower. Vorige week had ze die afgelast in verband met de medische toestand van Lamar Odom – de ex van zusje Khloé lag in coma na (waarschijnlijk) een overdosis drugs. De Dagelijkse Standaard legde toen uit:

Babyshowers zijn een soort vervroegde kraamvisite, waarbij een aanstaande moeder veel cadeaus van haar vriendinnen krijgt voor de baby. In de Kardashianfamilie zijn babyshowers natuurlijk enorme evenementen, en Kims feest zou plaatsvinden op een luxueus landgoed in Beverly Hills. Het is dus heel wat dat ze de babyshower heeft afgelast – zeker omdat ze eigenlijk een heel slechte band had met Lamar.

Inmiddels gaat het al een stuk beter met Lamar, en dus ging de babyshower gisteren alsnog door! En het zag er reuzegezellig uit.

Alle Kardashian-Jenner zusjes waren naar het feest gekomen, ook Kylie – met wie Kim naar verluidt overhoop ligt. Zelfs Khloé, die inmiddels weer helemaal verliefd is op Lamar, was van de partij. De babyshower was geïnspireerd door pyjamafeestjes en zomerkampen. Zo droegen al de zusje dezelfde gestreepte pyjama, en hadden ze tenten opgezet in de zitkamer.

Ook gingen de beroemde zussen elkaars haar vlechten.

Alle zussen leken zich terug te wanen in hun tienertijd en hadden een fantastische middag met elkaar. Het is duidelijk: De Kardashians kunnen niet wachten totdat Kims zoontje ter wereld komt! En hoe dichter Kim bij haar bevalling komt, hoe meer speculatie er is over de naam van haar aanstaande baby. Haar dochtertje North West heeft een behoorlijk bijzondere naam, en voor haar zoon zou Kim de naam “Easton” in gedachten hebben. Ook “Wild West” zou tot de mogelijkheden behoren.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.