Ze verloor haar halve lichaamsgewicht in 15 maanden. Er is echter nóg een reden waarom ze er nu fantastisch uitziet

Een complete lichaamstransformatie? Inderdaad, niets minder dan dat!

Toen Kaitlyn Smith bijna twee jaar geleden besloot dat het roer radicaal om moest, kwam haar voornemen geen moment te vroeg. De 19-jarige vrouw is slechts 1,65 meter groot, maar de weegschaal gaf een ongelofelijke 188 kilogram aan. Dit was Kaitlyn toen:

Screen-Shot-2015-10-16-at-8.21.02-AMEn dit is Kaitlyn nu:

12019963_691428874291261_4331543091171107475_nZe heeft inderdaad niet alleen haar halve gewicht verloren in minder dan twee jaar, maar durft zelfs in een bikini en een doorschijnend topje over het strand te lopen.. met haar nieuwe vriendje. De tekst op haar shirt zegt het allemaal: “Vertrouwen is sexy“. Maar dat vertrouwen kwam niet aanwaaien: dat moest hardvochtig getraind worden:

“Het moeilijkste onderdeel was het mentale aspect ervan – ik was mijn ergste treiteraar en zei afschuwelijke dingen tegen mezelf.

Ik moest me realiseren dat ik méér waard was, en me over die negatieve gedachten heenzetten.”

En precies dat heeft Kaitlyn dan ook gedaan. Maar het was een proces waarmee meerdere facetten kwamen kijken. Een ander voedingspatroon en een rigoreus fitnessregime waren één aspect. Ze verloor daardoor heel veel gewicht, maar ze bleef wel met veel overtollige huid zitten:

Screen-Shot-2015-10-16-at-8.24.43-AMKaitlyn moest dus nog een keer onder het mes om dat allemaal operatief te laten verwijderen. Na drie operaties had ze dan eindelijk haar felbegeerde killer-figuur te pakken:

11990520_685812594852889_2032966067553225356_nKaitlyn is nu op haar streefgewicht, en ze kan daar niet gelukkiger mee zijn. De weg ernaartoe was niet makkelijk. Maar het was het helemaal waard:

“Nu voel ik me alsof ik weer daadwerkelijk leef – dat ik van elke dag geniet die me gegund wordt.Ik probeer constant nieuwe dingen, en beschouw niets daarvan als vanzelfsprekend.

Ik ben geen bittere, jaloerse, depressieve tiener meer. Ik ben een blije, vrolijke, extraverte meid die van haarzelf en het leven houdt!”

Inderdaad Kaitlyn, en je hebt het verdiend. Haar transformatie is dan ook niets behalve een wonder op zichzelf:


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

3 reacties

 1. Geah

  Ze moet nu steeds op haar hoede zijn…want ze blijft eetverslaafd…..Een alcholist die droog staat blijft ook een verslaafde….er hoeft maar iets te gebeuren en verslaafden vallenn dan weer terug in hun oude stramien….of krijgen een terugval….laat ze over 10 jaar zich nog maar eens poseren…pas dan zullen wij weten of zij haar verslaving doorbroken heeft..

 2. Pimsch

  Als veel lichamelijke inspanning de enige oplossing is voor dikke mensen met een gezond dieet, dan word ik niet blij.
  Is er dan echt niks anders?

 3. Lex

  Het was een Knappe lekker dikke meid. Nu niet meer om aan te zien, ze moet eerst de nodige operaties ondergaan om weer strak in het vel te komen.

  Hoeveel meiden en vrouwen zijn niet hun hele leven aan het jojoën? Altijd op dieet en altijd honger?

  Mijn vriendin heeft ook al deze hele lijdensweg achter de rug, ik had gezegd nu is het genoeg je word er niet gelukkiger van eerder het tegenovergestelde.

  Blijft maar lekker dik en ik hou van je zoals je bent. Mijn vriendin je een lekker dikke knappe meid. Ik kook heel bewust gezond voor haar en heel langzaam raakt ze zo nu en dan een kilootje kwijt.

  Maar het is geen doel op zich.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.