Ga aan de kant, ISIS. Want hier komt de Eenden Staat!

Kwak-kwak-kwak! Dat klinkt al heel wat aangenamer dan boem-boem-boem-boem, nietwaar?

Alhoewel terreurgroepering ISIS bepaald niet vies is van grafisch gelikte propaganda, kunnen de tegenstanders van islamitische terroristische club er gelukkig ook wat van. Op het internet worden een hoop goede ideeën geboren, en één iemand vroeg zich op het grote forum 4Chan af of het niet een goed idee was om bestaande propaganda van ISIS te verbouwen. De terroristische haatbaarden eruit, en de badeenden erin. Ideetje?

f8SCWMR

Nou, dat bleek een gouden vondst. Want binnen een mum van tijd melden zich van heinde en verre al allerlei Photoshoppers en andere plaatjesartiesten, die de meest gekke en geweldige creaties maakten van propaganda van dede streng-islamitische terreurbeweging:

RZGA22e

IYNczI2

BTjilvV

8NFGI61

7izAASZ

Maar wie staat er dan eigenlijk aan het hoofd van de badeenden-variant op ISIS? Ehm, wat is dat voor vraag? Abu Muquack natuurlijk!

5aarPPH

Ben jij ook tegen ISIS? Laat de terroristen dan een natte wind ruiken door deze hilarische eendenplaatjes op zoveel mogelijk plekken te delen!

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

2 reacties

  1. Spleen

    Allahu Quackbar.

    Geestig.

  2. Likoednl

    Maar als het kwaakt als een eend ….

    http://likud.nl/2014/10/isis-en-de-eendentest/

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.