ISIS-strijder huilt als een baby nadat Koerden hem gevangen nemen

vlcsnap-2015-11-29-07h48m32s197
Foto:

Je zou bijna medelijden krijgen… Bijna, hè?

Het ene moment sta je nog stoer te doen met ‘Allah Akbar’, maar het volgende moment zit je geboeid en geblinddoekt achterin een gepantserde auto van de Peshmerga of de YPG. Het overkwam deze ISIS-strijder, die ongetwijfeld droomde van een groot en invloedrijk islamitisch kalifaat waarin er voor hem een glansrol te bemachtigen was, maar dat feest gaat nu niet door.

In plaats daarvan is hij nu op weg naar een Koerdische cel waar hij z’n dagen mag gaan slijten in afzondering en eenzaamheid — een lot dat hij volledig over zichzelf heeft afgeroepen door zich bij de genocidale en walgelijke koppensnellers van ISIS aangesloten heeft.

Maar toch, hè? Toch zet deze zogenaamde held op sokken het nog op een potje luidruchtig janken. Alsof het allemaal heel zielig is wat hem overkomt, in plaats van zijn verdiende loon. Alsof we medelijden met hem zouden moeten hebben.

Zie hier de verknipte geest:

 

Van alle stoere taal over kalifaten, afvalligen, ‘dood aan Amerika’ en martelaarschap is nu niet veel meer over hè?


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reageer

17 reacties

 1.   

  Als ze een ongewapend iemand gebonden en geblinddoekt voor zich hebben en een kartelmes dan voeren ze hun karwei uit en nu dit gejank, hopelijk houd de Pesmerga hem een flink tijdje in leven met het toefluisteren van opwekkende verhaaltjes en niet te snel verschonen als hij zijn broek vol heeft.

 2.   

  Ze hebben deze ‘held’, die huilt als een baby, vergeten te drogeren anders had hij zich wel kapot gevochten tegen ons, christenhonden!

 3.   

  Opmerkelijk toch dat deze ratten geen enkele empathie hebben met hun slachtoffers, maar nu ze zelf aan de beurt zijn is het huis te klein.

 4.   

  K vind dat de Koerden hem nog behoorlijk beschafft behandelen….

  Ik zou er met plezier voor zorgen dat er bij hem echt wat te huilen valt

  1.   

   Beschafft = Beschaafd

  2.   

   Ja, CJD, als je op dit blog de vraag gaat stellen welke marteldood men deze man toewenst zal pijnlijk blijken dat onze beschaving flinterdun zijn en we meer lijken op de ISIS-barbaren dan ons lief is.

   1.   

    Oh nee hoor Spleen. Ik ben geen voorstander van die gruwelijke martel praktijken van de middeleeuwen. Wel van psychische marteling.

    Hij wil volgens zijn heilige boek leven, laat hem maar behandelt worden als het laagste schepsel volgens zijn religie. Laat hem maar voor de rest van zijn leven in een varkensstal wonen

 5.   

  Zodra ze klaar zijn met verhoren gaat hij er aan en dat weet hij ook wel.

 6.   

  Heerlijk zulke berichten, vooral als er filmpjes bij zijn is het genieten geblazen.

 7.   

  Waren het Peshmerga vrouwen die hem gevangen hebben genomen? If so, dan weet ik dat hij jankt over de oneer die hem is aangedaan. In mijn optiek ben je niet goed in de bovenkamer als je zo denkt, maar ja, zij denken daar anders over.
  Kom je niet in het paradijs hè…..

 8.   

  Moslim eigen dat janken, het zijn allemaal vieze lafnekken. Er gaan er nog veel meer janken in de toekomst.

  1.   

   Waten we allemaal maar zo dapper als de koene senior Terzo.

   1.   

    Waten = waren

 9.   

  https://ejbron.wordpress.com/2015/11/29/nuttige-idioten/

  Wij hebben hier ook onze lafaards. En ze schijnen in alle westerse landen hetzelfde gedrag te vertonen.

  Of misschien bedoelen ze het wel goed en zijn ze alleen maar lievvvv, [gutmenschen dus].

  In het bijzonder voor fundamentalistische moslims, dat wel weer.

 10.   

  Ik weet ‘t niet…. misschien was hij wel aan het bidden. Ik herken toch duidelijk overeenkomsten – qua klank en intonatie – met de “azaan”, u weet wel, die oproep tot gebed, die straks met 120 dBA over Enschede gaat klinken.

 11.   

  Dit is ook wel een leuke van youtube met wat ‘fake crying and screaming’. Ik zal wel wel de hele bekende bende op mijn nek krijgen, maar eerlijk….zo ken ik ze….of u ‘t nu leuk vindt of nie…..

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!