Radicale moslims proberen vluchtelingen te ronselen in Duitsland

Volgens de chef van de Duitse binnenlandse veiligheidsdienst proberen radicale moslims in Duitsland vluchtelingen die gearriveerd zijn uit het Midden-Oosten te ronselen. Hierdoor vormen zij een nog groter gevaar voor de binnenlandse veiligheid.

Hans-Georg Maassen zegt dat vandaag in Duitse media. “We kennen al meer dan honderd gevallen” van extremisten die vluchtelingen op deze manier hebben aangesproken.

Dat is bijzonder zorgwekkend, maar het verhaal wordt nog problematischer als je bedenkt dat er vrijwel zeker heel veel gevallen zijn die niet gemeld zijn aan de Duitse instanties. Er zijn immers ongetwijfeld ‘vluchtelingen’ die de radicale opvattingen van moslimextremisten delen… en er zijn ongetwijfeld ook vluchtelingen die zo bang zijn voor extremisten dat ze er geen melding van durven te maken.

Met andere woorden, de honderd gevallen die Maassen noemt konden weleens het topje van de ijsberg zijn.

Opvallend genoeg beweert Maassen ook dat hij de kans niet groot acht dat ISIS en andere extremistische organisaties de vluchtelingengolf op grote schaal gebruiken om extremisten naar Europa te smokkelen. Hij zegt weliswaar dat hij dit niet kan uitsluiten, maar volgens hem zou het ongebruikelijk zijn dat extremisten het risico nemen om de “gevaarlijke” reis van Turkije naar Griekenland te ondernemen.

Aangezien deze mensen er – dat bewijzen de aanslagen van Parijs wel weer – geen enkel probleem mee hebben om zichzelf op te blazen om terreur te zaaien is dat in mijn optiek een wat merkwaardige uitspraak, maar dit is toch echt wat hij zegt.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

33 reacties

 1. Daniel

  Die berichten hoor je meer en het gebeurt misschien ook wel hier.
  Vluchtelingen die geen tv op de slaapkamer hebben kunnen zeer gefrustreerd raken en dan radicaliseren.

  Straks gaan onze westerse militairen de oorlog op de grond voeren met de nodige verliezen.

  De Syrische mannen van 15 tot 35 jaar zitten dan op hun krent tv te kijken terwijl wij…….. ER IS ECHT IETS MIS ………

  1. Daniel

   —-Straks gaan onze westerse militairen de oorlog in Syrië op de grond voeren—

   1. zomaar

    dus zeker zal ik nooit begrijpen , waarom wij in deze contreien een grond offensief moeten gaan voeren .

  2. zomaar

   begrijp al helemaal niet waarom het westen (westerse mogendheden ), Assad zo nodig moeten bestrijden , alleen omdat hij niet tot de tak binnen de islam der soennieten behoord ?, en dus volgens onze linkse IS aanhangers een dictator is ,of zijn moet , afin hij even zo als Sadam , ect, aan het bewind was er wel een zekere vrijheid van geloof zelfs christen werd niets, of weinig in de weg gelegd .

   hoe anders is dit binnen de moslim samenlevingen die geregeerd worden door soennieten , voorbeeld hiervan Erdogan .

 2. Terzo

  Wat maakt het uit, er vallen nog wat onschuldige slachtoffers, als de EU nu maar in stand blijft opdat het elitair ongedierte hun dikbetaalde baantjes kunnen blijven verdelen en het grootkapitaal kan beschikken over goedkope arbeidskrachten.

  Neurenberg 2.0 graag, en ophangen dat elitaire geteisem, revolte nu………….

  1. zomaar

   ik denk gezien het samenscholingsverbod in Frankrijk, dat de elite bang zijn , (zoals de gemiddelde burger voor aanslagen ), dat er een revolutie op uitbreken staat

  2. Beukman

   Mijn vriend Terzo heeft kennelijk nog niet stilgestaan bij de mogelijkheid dat hij bij een Neurenberg 2.0 zelf zal worden veroordeeld als landverrader. Hopelijk wacht hem dan een wat humanere straf.

   1. Terzo

    Ten eerste ben ik je vriend niet Beukmannetje en ten tweede verraad ik mijn land niet, dit in tegenstelling tot jou en je mede gedachtegenoten die dit land schaamteloos hebben verkwanselt aan de EU en hebben laten volstromen met grazende sprinkhanen met ook nog een misdadige ideologie die zij dapper een geloof noemen.

    Ik zie Neurenberg 2.0 met vertrouwen tegemoet en jij moet je zorgen maken indien het plaats gaat vinden…..

    1. Spleen

     Vanuit uw zuivere en dappere patriottische perspectief voelt u zich geen landverrader, Terzo, omdat u recht, democratie en rechtsstaat aan uw laars durft te lappen teneinde onder leiding van de Grote Leider Geert dit land om te vormen tot een verlichte dictatuur waar islamitisch ongedierte wordt uitgeroeid en dit land met ferme middelen (de lantaarnpaal) zal worden gezuiverd van landverraderlijke linkse intellectuelen.
     Weest echter op uw hoede: als we niet oppassen blijft men hier de Grondwet en het recht toepassen en dan bent u het haasje. Gelukkig heeft men vanuit die manier van denken niet de neiging mensen op te knopen (zoals u bepleit) of anderszins uit te roeien maar een dagvaarding met een flinke boete heb je zo te pakken.

     Wees dus voorzichtig zolang Geert het niet voor het zeggen heeft: de Linkse elite is niet blij met moedige vaderlanders zoals u.

     Houdt dapper stand en dispereert niet!

    2. Beukman

     Wie verklaart straks over mijn nog warme opgeknoopte lijk te gaan pissen, noem ik mijn vriend, Terz. Leg je daar maar bij neer. Verder weet jij NIETS over mij, laat staan dat je weet of ik ergens een hek heb opengezet voor sprinkhanen. Jouw praatjes tonen aan dat je een pathologische leugenaar bent.
     Ik zal straks een goed woordje voor je doen, vriend. Niet tegen de muur of levenslange dwangarbeid, maar in een gesticht. Je bent waarschijnlijk nog wel behandelbaar.

     1. toetssteen

      @Beukman
      Waar schrijft Terzo dat? Je eigen fantasie gaat met je aan de haal.

     2. Beukman

      Mijn vriend Terzo heeft onlangs nog geschreven dat hij met alle plezier over mijn lijk heen wil zeiken, Steen. Als jij denkt dat dit mijn fantasie is, ben je wel erg onnozel.

   2. zomaar

    zal liggen wie de straf oplegt.

    leggen de IS (Internationaal Socialisten , de straf op , dan hangt ieder die tegen het weg geven van ons Internationaal gedachten goed is .

    leggen de door links genoemde rechtse denkers !, (inwezen die mensen die onze roots , en verworven vrijheid willen behouden ), dan krijgen de Internationaal Socialisten de strop .

    en zijn alle aanslagen verledentijd !, geen moslim meer te bekennen , radicaal of niet , binnen onze samenleving , en dit is iets wat mij toch wel trekt !.

    jou niet ?, of zie jij liever je kinderen en vrouw vermoord worden tijdens het boodschappen doen , of met een avondje stappen !

   3. Wachteres

    Wij veroordeeld, Beukie?

    Omdat we waarschuwen voor de fundamentalistische islam, die, zoals een kind kan weten, overal dood en verderf zaait. En omdat wij niet willen dat er meer van dat tuig binnenkomt?

    Als het zover komt, dan is het wel heel erg treurig gesteld met ons werelddeel.Dat is het nu ook al, maar mocht dat gebeuren, dan zou ik zeggen: “Kom op met de revolutie”.

    Want dan hebben we de volledige macht in handen van waanzinnige linkse idioten gegeven.

   4. Wachteres

    “Een land kan haar dwazen overleven, haar leugenaars en zelfs de ambitieuzen. Maar verraad van binnenuit overleeft geen enkel volk!” (Cicero)

    http://www.elsevier.nl/Algemeen/blogs/2010/10/Lekker-islamiseren-met-Femke-de-imama-ELSEVIER279825W/

    Alle partijen stemden hiermee in, behalve de PVV en de SGP.

   5. Spleen

    Terzo is een dappere patriot. Hij is wellicht aan ziekbed of rolstoel gekluisterd maar durft moedig te zeggen waar het op staat: moslims zijn ongedierte dat moet worden uitgeroeid en er moet een Grote Zuivering plaatsvinden dan wel een Bijltjesdag waarin Het Volk de ruimte krijgt om, zoals hij hij altijd fraai zegt, de lantaarnpalen te decoreren met opgeknoopte linkse landverraderlijke intellectuelen.

    Hulde aan Terzo en Houzee! Genoeg is genoeg!

  3. Daniel

   Mijn beste Terzo, socialistische praatjes over het grootkapitaal en ik denk weer aan vroeger. Het grootkapitaal heeft het altijd gedaan net zoals nu de PvdA.

   Tegenwoordig ben ik geen socialist meer, het socialisme dient tot niets.

   Maar beste Terzo u schrijft: ‘het grootkapitaal kan beschikken over goedkope arbeidskrachten.’

   Dat begrijp ik niet zo goed. Je kunt over het westen veel slechts zeggen maar niet dat de lonen van de arbeiders het laagst zijn in deze wereld niet.
   Nergens zijn de lonen hoger.
   Dat is het geraffineerde van het grootkapitaal, de arbeiders goed betalen zodat ze hun tering bek dichthouden. Het is zulk tuig van de richel.

   Beste Terzo, ik strijd zij aan zij met u tegen de EU en het vuige elitair ongedierte, laat dat gezegd zijn.

 3. Bromsnor

  Het “reservoir” van moslims waaruit ze kunnen putten is groot genoeg en word iedere dag groter in verband met de immigratie stroom uit de moslim landen richting Europa.

  In de asielcentra zien we hoe deze immigranten hun ideeën en gebruiken meenemen naar Europa.

  Duitse dominee luidt noodklok: ‘In veel Duitse azc’s geldt inmiddels de sharia

  “‘Christenen voelen zich alsof ze naar het land zijn teruggestuurd waar ze onderdrukt werden'”

  http://nieuws.tpo.nl/2015/10/03/duitse-dominee-luidt-noodklok-in-veel-duitse-azcs-geldt-inmiddels-de-sharia/

 4. alkmaar

  ik hoorde een moslim zeggen:

  “Jullie (europeanen, dus, die achter amerika aanlopen), hebben de schuld, jullie hebben er een zooitje van gemaakt daar, en nu komen ze naar europa toe, want ze hebben wat tegoed, omdat o.a. nederland ervoor heeft gezorgd, dat het daar niet meer leefbaar is.”

  volgens mij is dit de mening van veel van die achterlijken

  denk ik

  1. JanKorneeldeWit

   Tuurlijk heeft een moslim dat gezegd, het zijn meesters in de taqiyyah, het veinzen, het liegen en bedriegen. Hiertoe behoort ook een altijd terugkerende slachtoffer-rollade, telkens weer nog onsmakelijker dan de voorgaande. Deze mensen schromen niet om welke BS maar nodig uit de dikke vette duim te zuigen, als wij ze maar zielig en onbegrepen vinden. En dan plotseling KLAP BOEM zitten ze boven op jou hoofd! Alles wat zij ons aandoen is onze eigen schuld, domme achterlijke dhimmies die we zijn, stom dat we dat in op tijd inzagen. We verdienen het om door de zoo superieure islamiet op de kop gezeten te worden!

 5. alkmaar

  maar even on-topic:

  ja, ik denk dat er voor de ronselaars inderdaad een grote doelgroep is ontstaan in europa, en ze zijn er brutaal genoeg voor

  afgezien van dat ze inderdaad brutaal zijn, is zelfs duitsland, met zijn schuldbewustheid, van mening dat er ronselaars contact aan het zoeken zijn met de asielzoekers

  vluchtelingen, asielzoekers, migranten….. ik weet het niet meer, wat ik wel weet, is dat ik er steeds meer zat van word, zeker gezien de laatste actie in parijs, laf hoor

 6. Wachteres

  http://opiniez.com/2015/11/15/we-zijn-in-oorlog-met-de-radicale-islam/

  We zijn in oorlog met de radicale islam

  “We zijn in oorlog met de Islamitische Staat en verwante groeperingen. We zijn in oorlog met een terroristische organisatie, met theologische achtergronden en zich baserend op de meest duistere kanten van de islam. Dé islam, laat ik dat bovenal benadrukken.

  Een ideologie waarmee zij de wereld willen veroveren, waarmee zij ons willen bekeren of doden

  Het vergif verspreidende in de banlieues van Frankrijk, de achterstandswijken van België en zelfs hier in Nederland. Het vergif van de radicale islam, zichzelf afzettend tegen onze westerse cultuur en strijdend voor de islamitische wereldoverheersing.

  Een geloof dat velen vredig belijden, maar dat onmiskenbaar haar duistere en radicale schaduwkanten kent. We zijn in oorlog met religieuze fanaten, alles legitimerend met gewelddadige passages uit hun religie.

  Wat onze politici ons ook vertellen, wat linkse gesubsidieerde theedrinkers ons ook voorschotelen, we voeren een strijd tegen hen die de islam interpreteren als een ideologie waarmee zij de wereld willen veroveren en onderwerpen, waarmee zij ons willen bekeren of doden.

  Het ‘Allah Akbar’ hanterend als strijdkreet, de jihad als uitgangspunt en de Fikh als handvest vergiftigen deze ratten onze Westerse samenleving, opgebouwd door onze voorouders, zolang wij, de volkeren van Europa, wegkijken en de strijd niet gevoerd wordt”.

  Helemaal juist! En een ieder die wegkijkt en die achter het ‘welkom’ beleid van de EU staat is, of men dat nu wil zien of niet, MEDEVERANTWOORDELIJK!

  Weer is gebleken dat onder de zogenaamde ‘vluchtelingen’ IS aanhangers zijn.

  Als er 50 miljoen moslims in Europa zijn en 10 procent ervan is gevaarlijk fundamentalistisch dan hebben we al 5 miljoen gewelddadige idioten binnen onze grenzen.

  En we weten dat in feite meer dan 10 procent van de moslims achter de fundamentalistische islam staat.

  Hoe kan iemand met gezond verstand dan nog zeggen, dat ze welkom zijn.

  Zo’n persoon is gehersenspoeld of is zelf levensgevaarlijk, omdat hij willens en wetens ons mooie Europa wil vernietigen.

 7. Wachteres

  http://www.elsevier.nl/Buitenland/blogs/2015/11/Nu-Europa-in-oorlog-is-moeten-juiste-maatregelen-genomen-worden-2718391W/?masterpageid=158493

  Maak de jihadisten gelukkig, en zet ze uit naar hun kalifaat

  Nu we in oorlog zijn met de vijanden van Europa, moeten de juiste maatregelen worden genomen. We kunnen toch gewoon het salafisme verbieden en dit extremisme met wortel en tak uitroeien?

  Onze premier verklaart de oorlog aan de Islamitische Staat. Prima, maar wat betekent dat? Gaat de rechter nu zwaardere straffen opleggen voor het ronselen voor de jihad? Gaan we eindelijk de buitengrenzen van Europa bewaken? Gaat de NAVO ten strijde trekken? Het sprookje luidde immers: een aanval op één is een aanval op allen!

  De drie Europese leiders die de oorlog hebben verklaard aan de jihadisten, moeten ook de consequenties daarvan aanvaarden. Want een oorlog zonder oorlogshandelingen en vijand bestaat er niet. Het moet gevolgen hebben: maak een noodwet en pak alle handlangers van de vijand preventief op.

  Mag ik dit zeggen? Er is toch een oorlog gaande! Het is een oorlog die we helemaal niet wilden. Deze strijd is ons opgedrongen, en kan alleen maar door onze regeringen worden aangegaan.

  En wat gaan Rutte en de EU in de praktijk doen? HELEMAAL NIETS!

  1. nick

   Zo met je eens!! We hebben niets aan loze woorden!! Loze woorden is het enige wat we te horen krijgen….we zitten al zolang op werklijke daden te wachten, ook nu weer.

 8. Spleen

  Een listige prent boven dit artikel dat ons duidelijk maakt hoe de zaak werkelijk in elkaar steekt: moslims en ISIS is hetzelfde en orthodoxe moslims zijn maar op één ding uit: alle blanke christenen de strot afsnijden.

  1. toetssteen

   @Spleen
   Volgens mij bent u kleurendoof.

  2. Terzo

   Zie je nu wel Wim dat je verstandige dingen kan zeggen.

   1. toetssteen

    @Terzo
    Huh? Jij ziet toch ook wel dat er niet alleen blanke mannen in oranje hansoppen op een rijtje zitten? Laat staan dat je weet of het al dan niet christenen zijn.
    Spleen zwamt alzo maar wat.

    1. Beukman

     Jij kijkt naar de foto bovenaan dit artikel, Steen (de ongelukkige heren lijken overigens bijzonder op veel van onze vluchtelingen. Maar Spleen doelt op de foto bovenaan het stukkie op Xandershit, waarnaar Wim verwijst.

     1. Terzo

      Leer eens klok kijken Beukmannetje, er zit een uur tussen die twee bijdragen van Wim en Spleet, jij bent niet erg slim is het wel?

     2. Beukman

      @Terz
      Ik ben juist redelijk slim, Terz, maar hier had ik inderdaad niet goed opgelet. Gelukkig is er dan een vriend in de buurt die dit even rechtzet. Bedankt!

 9. Ruud562

  Ach, gebeurt ook in Nederland, kijk alleen al naar de Schilderswijk! In een stad met een burgemeester die het ongebreideld toelaat maar wel een Wilders extremistisch haatgedrag verwijt.

e-mail:

 Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.