Vrek eist zijn geld terug na teleurstellende date. Hoe deze vrouw dan reageert is fantastisch

Hoe zou jij reageren als iemand na een date zijn geld terugvraagt? Neem een voorbeeld aan deze vrouw.

Dat niet elke date even succesvol is, zal niemand verbazen. Maar deze man maakte het wel ontzettend bont. Na een teleurstellend verlopen afspraakje eist deze vrek namelijk het geld terug dat hij had uitgegeven aan een kop koffie voor de 28-jarige Lauren. Lauren beschrijft in haar blog op humoristische wijze hoe het voorval verliep.

Screen Shot 2015-11-17 at 17.29.29

Ze had met een man afgesproken via Tinder, en het begon al enigszins vreemd. Hij wilde namelijk niet in een café afspreken, maar gaf de voorkeur aan de koffiezaak op het treinstation. Een beetje jammer, vond Lauren, maar ja. De date zelf verliep echter best prima, ze hadden samen een gezellig gesprek, maar toen gebeurde er iets vreemds. Na een halfuurtje meldde de man plotseling dat hij moest vertrekken – hij verwachtte namelijk ieder moment een bezorging van de supermarkt. En hoewel hij Lauren minder dan een uur daarvoor had leren kennen, nodigde hij haar direct uit om te komen eten – hij was namelijk een prima kok.

Om zo direct na een eerste ontmoeting al met iemand mee naar huis te gaan, dat zag Lauren niet van plan. Later die avond ontving ze een vriendelijk SMS-bericht:

Screen Shot 2015-11-17 at 17.45.42

 

De kerel vraagt of Lauren zin heeft in nog een date, wat ze beleefd weigert – ze voelde geen ‘vonk’ overslaan, dus had geen zin in een tweede ontmoeting. Maar hij blijft volhouden: wil Lauren anders niet de volgende dag langskomen? Maar ook dat is ze niet van plan.

Screen Shot 2015-11-17 at 17.45.02

 

Hoe hij dan reageert, zou je nauwelijks kunnen bedenken.

Kun je me terugbetalen voor je koffie? Ik houd er niet van om geld te verspillen. Geef het liever aan een date met iemand anders uit.

3,50 pond oftewel 5 euro verwacht de vrek van Lauren. Een behoorlijk bizar bericht! Hoe moet je daar nu op reageren? Veel mensen zouden simpelweg niet meer reageren, en anderen zouden een woedend bericht terugsturen.

Maar Lauren had misschien wel de beste reactie ooit:

Screen Shot 2015-11-17 at 17.44.43

Wat vind je ervan als ik 3,50 doneer aan een goed doel van jouw keuze om je de kans te geven om wat van je eer te redden?

Maar nee, dat kan niet op de goedkeuring rekenen van de gierigaard.

Screen Shot 2015-11-17 at 17.44.25

Ik beslis zelf wel wat ik met mijn geld doe. Betaal me alsjeblieft terug op mijn bankrekening:

Tja, daar reageerde Lauren niet meer op – voor deze geldwolf is alle hoop verloren. Ook op sociale media tonen veel mensen zich verbaasd over de enorme gierigheid van de kerel, maar Lauren blijft positief:

 Ik scheer alle mannen nu ook niet over dezelfde kam. Sommige kerels zullen ook wel onbeleefde vrouwen tegen het lijf lopen. Zo werkt het nu eenmaal. Je moet doorgaan met je leven en positief blijven.

En zo is het. Positief en optimistisch blijven, dan kom je altijd wel iemand tegen die goed bij je past – en wél manieren heeft.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.