Geruchten over nieuwe zwangerschap Koningin Maxima zoemen rond

Geen categoriedec 24 2015, 8:04
Krijgen Koningin Maxima en Koning Willem-Alexander over enkele maanden een vierde kindje? Volgens sommigen wel!
Worden de kerstdagen dit jaar extra speciaal voor de Koninklijke familie? Amalia, Alexia en Ariadne kunnen er binnenkort een broertje of zusje bij verwachten, als het aan enkele royalty-watchers van het Oostenrijkse Neue Post ligt..

De geruchtenmolen draait op volle toeren: Koningin Máxima zou in verwachting zijn. Tenminste, als we het Oostenrijkse blad Neue Post moeten geloven.

Het blad beweert dat onze koning en koningin hun vierde kind verwachten. Ze zouden zelfs het geslacht van de baby al weten, werd gisteravond in RTL Boulevard verteld.

Het zou niets minder dan een klein kerstwonder zijn als Maxima voor de vierde keer in verwachting zou zijn, aangezien onze Koningin inmiddels al 45 jaar is. Dat is doorgaans te oud om nog een keer - op natuurlijke wijze, in ieder geval - zwanger te geraken.
Maar zo stellig als dat Neue Post is, zo sceptisch zijn weer anderen. De Nederlandse royalty-watcher Marc van der Linden moet het allemaal nog maar zien en suggereert dat de zwangerschap van Maxima uit de dikke duim van de Oostenrijkers is gezogen.
De Rijksvoorlichtingsdienst wil niet reageren op de ontstane commotie. Ze bevestigen noch ontkennen de nieuwe zwangerschap van Koningin Maxima.
Het blijft dus nog even een koninklijk geheimpje of er een nieuw prins of prinsesje dit jaar kerst meeviert in de buik van Maxima...
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten