Hilda uit Oranje kreeg deze kerstmis een cadeau van Klaas Dijkhoff, en het was helaas geen dikke BMW

Een gemiste kans voor onze staatssecretaris!

In één klap werd Hilda van der Heijde uit het dorpje Oranje een volksheldin toen ze in oktober van dit jaar tijdens een inspraakavond over de vestiging van een mega-asielzoekerscentrum een markant optreden had. Toen staatssecretaris Dijkhoff klaarzat in de auto om weggereden te worden na een avond vol verhitte emoties, sprong Hilda ineens voor de auto. Nadat de vrouw had verklaard dat Dijkhoff toch maar mooi in een “dikke BMW, jongens” zat, werd ze voor de auto weggetrokken door een beveiliger. Ze brak daarbij haar pols, en moest naar het ziekenhuis. Ze werd direct een internethit vanwege haar kennis over auto’s en haar hartverscheurende gegil

Twee maanden later is Hilda weer zo goed als opgeknapt, en dat bevestigen de doktoren ook. Ze bevestigen dat haar arm weer voor 90% is hersteld. Maar niet alleen uit medische hoek is er goed nieuws voor Hilda. De verpeste verstandshouding tussen haarzelf en Dijkhoff lijkt ook weer hersteld te worden:

Lange tijd hoorde ze hier niets over van de staatssecretaris, terwijl ze toch wel een kaartje had verwacht. Afgelopen zaterdag kwam de postbode een grote doos bezorgen van het ministerie van Binnenlandse Zaken. Daarin zaten onder meer een kaartje en een kerststol. “Een kaartje van meneer Dijkhoff, waarop hij onder meer schreef te hopen dat het weer wat beter met me gaat. Ik vond het wel een heel fijn gebaar,” zegt Van der Heide.

Een dikke kerstol dus. Aaaa! Daar zal deze Kerstmis ongetwijfeld fijn van gesmikkeld worden, in huize Hilda! En zie je wel: Dijkhoff is ook zeker de kwaadste niet.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel
   

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.