Je kat inpakken als kerstcadeau? Dit is hoe je dat doet

Wordt dit de nieuwe kerstrage? 

Katten en cadeautjes inpakken… Het is als water en vuur, of als het eten van een ijsje in de sauna: ze gaan niet samen. Elke kattenbezitter zal het weleens hebben meegemaakt. Je probeert cadeautjes in te pakken voor Kerst of Sinterklaas, en dan komt de kat tevoorschijn. Ze kunnen simpelweg niet afblijven van het knisperende papier en de felgekleurde lintjes, ze willen er direct mee spelen.

Daarom besloot deze man om nu eens zijn kat zelf in te pakken in cadeaupapier! Het dier lijkt nogal onwennig, maar na een tijdje lijkt hij het allemaal wel best te vinden, hoewel het ook zeker niet het hoogtepunt van zijn negen levens lijkt te zijn.

Screen Shot 2015-12-11 at 10.19.46

 

Wat vinden jullie: zielig, of grappig? Wordt dit de nieuwe trend met Kerst?

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.